"Μας βλέπει από ψηλά..." - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη

Τα τρυφερά λόγια για την γιαγιά της που έχει φύγει από την ζωή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μπορεί τον τελευταίο χρόνο η Αντελίνα Βαρθακούρη να βρίσκεται εκτός τηλεόρασης, ωστόσο διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και αρκετά συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Η όμορφη παρουσιάστρια έχει γίνει από ξανθιά και πάλι μελαχρινή ενώ μάλιστα έχει χάσει και πολλά κιλά. Παρ' όλα αυτά, δεν έχει αναρτήσει δικές της φωτογραφίες, παρά μόνο μια μακρινή με μαγιό κι η διαφορά είναι πράγματι εντυπωσιακή -δείτε την εδώ-.

Αυτή τη φορά, η Αντελίνα μοιράστηκε και το φαγητό που έφτιαξε κι αυτό δεν ήταν άλλο από τα γεμιστά, η νούμερα ένα επιλογή για το καλοκαίρι. Έτσι, η ίδια, μοιράστηκε όλα τα μυστικά για τα πεντανόστιμα γεμιστά, τα οποία ετοίμασε και έψησε σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο δίπλα στη θάλασσα.

Το φαγητό που ετοίμασε η Αντελίνα Βαρθακούρη

«Τα δικά μου γεμιστά, αυτά που πλέον φτιάχνω με τις κόρες μου. Η γιαγιά μου που μας βλέπει από ψηλά αλλά η ενέργεια και οι συμβουλές της είναι εδώ, στο ίδιο πεζουλάκι που μαγειρεύαμε παρέα. Τη γιαγιά Αγλαΐα τη γνωρίζουν και οι κόρες μου. Η ιστορία της οικογένειας ταξιδεύει από γενιά σε γενιά χωρίς να χάνεται», έγραψε η ίδια σε ένα από τα story που δημοσίευσε.

Το φαγητό που ετοίμασε η Αντελίνα Βαρθακούρη 2

Το φαγητό που ετοίμασε η Αντελίνα Βαρθακούρη

Η εξομολόγηση της για την μεγάλη αλλαγή που έκανε

Πριν από λίγο καιρό ο Χάρης Βαρθακούρης είχε κάνει γνωστή σε πρόσφατη συνέντευξή του την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της συζύγου του, Αντελίνας Βαρθακούρη. Η ίδια, όμως δεν είχε μιλήσει για αυτό και το λόγο που την έκανε να πάρει την απόφαση να επιστρέψει στο φυσικό χρώμα των μαλλιών της. Το μόνο, που μας είχε αποκαλύψει ήταν η μεγάλη απώλεια κιλών.

Όλους αυτούς τους μήνες φρόντιζε επιμελώς να μη δημοσιεύει φωτογραφίες στις οποίες να φαίνονται τα μαλλιά της. Σε κάποιες οικογενειακές φωτογραφίες φοράει μαντήλια ενώ στην πρόσφατη ολόσωμη φωτογραφία της με μαγιό, έχει φροντίσει να καλύψει ολόκληρο το κεφάλι της με ένα μεγάλο καπέλο.

Μέσω μιας ανάρτησης στον λογαριασμό της στο instagram, η Αντελίνα Βαρθακούρη αποκάλυψε πως πριν μερικούς μήνες πήρε την απόφαση να επαναφέρει το χρώμα των μαλλιών της στο φυσικό τους και να μην τα ξαναβάψει ποτέ, μια απόλυτα προσωπική και συνειδητή απόφαση που την έχει κάνει πολύ χαρούμενη και έχει ξαναγαπήσει τον εαυτό της.

Βέβαια, φωτογραφία της με το νέο μαλλί δεν βλέπουμε ακόμα αλλά είναι θέμα χρόνου μετά την αποκάλυψη.

«Αρκετούς μήνες πριν πήρα την απόφαση να αφαιρέσω όλα τα extensions απ’ το κεφάλι μου. Ακόμα με θυμάμαι να παθαίνω σοκ όταν τα έβγαλα και τότε κατάλαβα πόσο κακό έκανα στα μαλλιά μου προσπαθώντας να παρέμβω τόσο πολύ και να αλλάξω σε κάτι τελείως διαφορετικό το χρώμα μου. Τότε πήρα την απόφαση να επιστρέψω στη φυσική μου απόχρωση αλλά και να μην τα ξαναβάψω.

Μέσα σε λίγο καιρό είδα άλλα μαλλιά, σαν να με ευχαριστούσαν που τα έσωσα με το να τα αφήσω στην ησυχία τους. Πλέον δεν βάφω τα μαλλιά μου, αγαπώ τις λίγες αλλά υπέροχες, αστραφτερές, ασημένιες, λευκές τρίχες μου και μαθαίνω να αγαπώ τη φύση μου.

Όσο μεγαλώνω με αγαπώ περισσότερο, είμαι ευγνώμων και με αποδέχομαι. Μην φοβάστε να μεγαλώνετε…αυτά τα σημάδια του χρόνου πάνω μας είναι η εμπειρία μας αλλά και η φινέτσα μας. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγω πλέον. Να είστε όπως σας κάνει ευτυχισμένες και όπως νιώθετε όμορφες…εγώ επιλέγω το φυσικό…εσείς θα θέλατε να το δοκιμάσετε;» έγραψε στην ανάρτησή της η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Αντελίνα Βαρθακούρη ανάρτηση αλλαγή