Αποχαιρέτησε για πάντα το Διαφάνι - Η συγκινητική ανάρτηση του Κωστή Σαββιδάκη για το τέλος των Άγριων Μελισσών

«Σας ευχαριστώ… Θα σας κουβαλάω πάντα...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Αποχαιρέτησε για πάντα το Διαφάνι - Η συγκινητική ανάρτηση του Κωστή Σαββιδάκη για το τέλος των Άγριων Μελισσών

Λίγες μέρες μετά το οριστικό τέλος των Άγριων Μελισσών, ο αγαπημένος παπά Γρηγόρης ή αλλιώς Κωστής Σαββιδάκης θέλησε και αυτός με τη σειρά του να αποχαιρετήσει όπως και οι υπόλοιποι ηθοποιοί της σειράς, το αγαπημένο του Διαφάνι, στο οποίο πέρασαν τρία μαγικά χρόνια, γεμάτα χαρές συγκινήσεις και αγάπη!

Με μία ανάρτηση λοιπόν από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρέτησε τις Άγριες Μέλισσες και τους αγαπημένους του συναδέλφους από τη σειρά.

To "αντίο" του Κωστή Σαββιδάκη

«Αντίο Διαφάνι… Αντίο παπα Γρηγόρη… Αντίο αγαπημένοι συνοδοιπόροι… Αντίο Άγριες Μέλισσες… Σας ευχαριστώ… Θα σας κουβαλάω πάντα μέσα στην καρδιά μου, σαν φυλαχτό…» έγραψε χαρακτηριστικά...

Ο Γκοτσόπουλος αποκαλύπτει τον άγριο καυγά του με την Κίτσου στις Άγριες Μέλισσες

Η αγαπημένη σειρά του Ant1 Άγριες Μέλισσες έριξε οριστικό φινάλε μετά από τρία χρόνια ασύλληπτης επιτυχίας και ο τηλεοπτικός σταθμός φρόντισε να μην αφήσει παραπονεμένους τους τηλεθεατές προβάλλοντας χθες 10/7 ένα μοναδικό αφιέρωμα στα παρασκήνια και τους πρωταγωνιστές της σειράς. Εκεί ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποκάλυψε πως είχε ένα μεγάλο καυγά με τη Μαρία Κίτσου πριν από ένα γύρισμα και στη συνέχεια ζορίστηκε πολύ για να του βγει τρυφερότητα στη σκηνή.

Στο αφιέρωμα αυτό είδαμε και τη Ζέτα Μακρυπούλια σε ρόλο έκπληξη αφηγήτριας. Μάλιστα η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια είχε φροντίσει να γράψει και ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τη σειρά, προκειμένου να κάνει το κοινό να αδημονεί για το χθεσινοβραδινό αφιέρωμα που την είδαμε να συντονίζει με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποκάλυψε για πρώτη φορά πως εκείνος κι η Μαρία Κίτσου είχαν ένα μεγάλο καβγά, λίγο πριν το γύρισμα. Και μάλιστα, λίγο αργότερα έπρεπε να γυρίσουν μια πολύ τρυφερή σκηνή του Λάμπρου με τη Λενιώ.

«Ήταν πολύ δύσκολη μέρα για εμένα και τη Μαρία. Ήταν μια μέρα που για πρώτη φορά με τη συνάδελφο -δεν είναι όλα ρόδινα- τσακωθήκαμε. Πριν πάμε να γυρίσουμε τη σκηνή, είμαστε μέσα στο αυτοκίνητο και σκοτωνόμαστε για πρώτη φορά. Εγώ χτυπούσα το τιμόνι και ούρλιαζα “σταμάτα”. Για πρώτη φορά δεν ήθελα ούτε να τη δω, ούτε να με δει. Από κάτι ασήμαντο ξεκίνησε αυτό. Ήταν η τελευταία σκηνή στη δεύτερη σεζόν. Και κατεβαίνω από το αμάξι και σχεδόν δεν μιλιόμαστε και πάμε για λήψη», αποκάλυψε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Η Κίτσου με τον Γκοτσόπουλο στη σειρά Άγριες Μέλισσες

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, η σκηνή αυτή που έπρεπε να γυρίσουν περιείχε πολλή τρυφερότητα, κάτι που δεν του έβγαινε, λόγω του τσακωμού τους.

«Έφευγε ο ήλιος κι έπρεπε να προλάβουμε να πω το “θα είμαστε καλά, θα είμαστε μαζί, θα είμαστε ευτυχισμένοι” κι έπρεπε να βγει πολύ γλυκό αυτό το πράγμα, ενώ μέσα μου ήθελα να τη σκοτώσω. Ήθελα το κεφάλι της σε ένα πιάτο», τόνισε ο ηθοποιός.