«Υπερασπίζεσαι τον καταδικασμένο βιαστή, εγώ να ντρέπομαι;!» - 'Άγριος καυγάς μεταξύ Πορτοσάλτε και Καραμέρου

«Είσαι εκπρόσωπος του ηλίθιου λαϊκισμού που εκφράζεις!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Υπερασπίζεσαι τον καταδικασμένο βιαστή, εγώ να ντρέπομαι;!» - 'Άγριος καυγάς μεταξύ Πορτοσάλτε και Καραμέρου

Δεν είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε να εκρήγνυται και να βγαίνει εκτός ορίων, μιας και πάλι σήμερα ο Άρης Πορτοσάλτε, είχε μία έντονη κόντρα με τον Γιώργο Καραμέρο, η οποία συνοδεύτηκε από χαρακτηρισμούς και βαριές κουβέντες.

Η συζήτηση για την πολιτική κόντρα που έχει προκαλέσει η αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, ήταν το κερασάκι στην τούρτα με αποτέλεσμα να τσακώνονται on air και η Μαρία Αναστασοπούλου να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα στην εκπομπή Σήμερα, την Δευτέρα 18/7.

Οι κουβέντες που αντάλλαξαν Καραμέρος και Πορτοσάλτε

«Δεν ντρέπεσαι να καλύπτεις σεξουαλική παρενόχληση πέντε γυναικών. Είσαι εκπρόσωπος του ηλίθιου λαϊκισμού που εκφράζεις», είπε ο Άρης Πορτοσάλτε στον Γιώργο Καραμέρο, με τον δεύτερο να του απαντά: «δεν ντρέπομαι να μιλάω μαζί σου (…) υπερασπίζεσαι τον καταδικασμένο βιαστή, εγώ να ντρέπομαι;».

Με τη Μαρία Αναστασοπούλου να λέει στον καλεσμένο της πως είναι προσβλητικός, ο Γιώργος Καραμέρος κατηγόρησε τον Άρη Πορτοσάλτε πως δεν δέχεται τη διαφορετική άποψη, και τότε Άρης Πορτοσάλτε, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως έχει «γραμμή» να του επιτίθεται και να τον στοχοποιεί, με αποτέλεσμα τα γκαζάκια στο σπίτι του. «Είσαι συμμέτοχος» είπε στον Γιώργο Καραμέρο, ο οποίος τον χαρακτήρισε μισαλλόδοξο.

«Δεν μας παρατάς πρωί πρωί»

Αρκετή ένταση σημειώθηκε κατά την διάρκεια της σημερινής 20/6 εκπομπής "Σήμερα" ανάμεσα στον Άρη Πορτοσάλτε και τον Φοίβο Κλαυδιανό. Εξαρχής η συζήτησή τους για διάφορα θέματα ήταν έντονη αλλά όταν η κουβέντα πήγε στις εκλογές της Γαλλίας, τον ρόλο της αριστεράς και της ακροδεξιάς στο πολιτικό σκηνικό επικράτησε ο κακός χαμός.

Μάλιστα, μετά από λίγο, ο Άρης Πορτοσάλτε αποφάσισε να αποχωρήσει από το στούντιο λέγοντας προς τον συνάδελφό του «δεν μας παρατάς πρωί πρωί».

Ειδικότερα, η κουβέντα ξεκίνησε με αφορμή δημοσιεύματα για την επιταγή ακρίβειας, που λέγεται ότι είναι στο τραπέζι των κυβερνητικών μέτρων και κάπου εκεί άρχισε η ένταση μεταξύ του Άρη Πορτοσάλτε και του Φοίβου Κλαυδιανού. Το αποκορύφωμα ήταν τα σχόλια του πρώτου για το αποτέλεσμα των γαλλικών εκλογών με τον δεύτερο να θέλει να δηλώσει την διαφωνία του με εκείνον λέγοντας πως «η μομφή μου για όσα είπε ο Άρης είπε ότι...».

Ακολούθησε ένας έντονος διάλογος με τον Άρη Πορτοσάλτε να λέει: «Ποιος είσαι εσύ που μου κάνεις μομφή, ήρθες εδώ Δευτεριάτικα... Μα ένας δημοσιογράφος κάνει σε έναν άλλο δημοσιογράφο μομφή; Ποιος είσαι ο εισαγγελέας; Εκπροσωπείς κάτι; Είσαι η Αριστερά που έρχεται και τιμωρεί; Τι θα πει κάνω μομφή; ... Ρε δε μας παρατάς πρωί πρωί;».

Τότε ο Άρης Πορτοσάλτε σηκώθηκε από την καρέκλα και αποχώρησε εκνευρισμένος από το στούντιο πριν καν ολοκληρωθεί η συζήτηση με τον Φοίβο Κλαυδιανό και την Χριστίνα Κοραή.