Μελαχρινή καλλονή η σύντροφος του Ηλία Γκότση - Δεν σταματάει να χαμογελάει στο πλευρό της

Ταιριάζουν πολύ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μελαχρινή καλλονή η σύντροφος του Ηλία Γκότση - Δεν σταματάει να χαμογελάει στο πλευρό της

Ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος πρόσφατα μίλησε για το Survivor All Star και την πιθανότητα συμμετοχής του, είναι πολύ ενεργός στα social media του και, πέρα από τις φωτογραφίες στο Instagram, από την πρώτη στιγμή που το Tik Tok μπήκε στη ζωή μας, ανεβάζει συνεχώς χιουμοριστικά βίντεο και έχει γίνει πολλές φορές viral μέσα από αυτά.

Έτσι, βλέπουμε μία άλλη πτυχή του εαυτού του, ενώ γνωρίζουμε και τους φίλους του. Ανάμεσα στους φίλους του συμπεριλαμβάνεται και η σύντροφός του, με την οποία προσπαθεί να διατηρεί χαμηλούς τους τόνους και να μην προκαλεί. Το όνομά της δεν έχει διαρρεύσει ακόμα, ωστόσο η εντυπωσιακή της εμφάνιση κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε τους έξοδο.

Η σύντροφος του Ηλία Γκότση

Είναι μελαχρινή, με σκουρόχρωμα μάτια, έντονα φρύδια και ένα πολύ γλυκό χαμόγελο. Συνήθως ντύνεται απλά, όπως και ο σύντροφός της, ενώ δεν επιλέγει έντονα κοσμήματα, πέρα από τους διαχρονικούς κρίκους στα αυτιά της.

Ηλίας Γκότσης - κοπέλα

Ηλίας Γκότσης - σύντροφος

Ηλίας Γκότσης

«Δεν ήθελα να υπάρχω ως γλάστρα στην τηλεόραση»

Τον Ηλία Γκότση τον γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ «Survivor» όπου έγινε αρκετά γνωστός καθώς δεν έκλεψε μόνο τις εντυπώσεις των τηλεθεατών αλλά κέρδισε επίσης.

Μέσα σε όλα ο personal trainer μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» όπου αναφέρθηκε για τη νέα του ζωή μετά από το Survivor αλλά και για την τηλεοπτική του εμπειρία.

«Ένα μέρος από το έπαθλο του Survivor το επένδυσα σε αυτό το γυμναστήριο. Δεν έχω κανένα νέο από το “All Star Survivor”. Νομίζω είναι δύσκολο να γίνει λόγω budget»

«Δεν είχα καμία πρόταση για φέτος τηλεόραση, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν το κυνήγησα και εγώ. Έμαθα πολλά από το Πρωινό, αλλά από ένα σημείο και μετά δεν είχα να δώσω κάτι, δεν ήθελα να υπάρχω ως γλάστρα, αλλά όταν βρίσκομαι κάπου θέλω να νιώθω παραγωγικός».

Όσο για τα μηνύματα και τις φωτογραφίες που λαμβάνει στα social media, αποκάλυψε: «Δεν κοκκινίζω με μηνύματα στο Instagram, αλλά στέλνουν φωτογραφίες πολύ καλοκαιρινές, από παραλία γυμνιστών».