«Είναι ευκαιρία να "φουντώσει"...» - Ο Ηλίας Γκότσης αποκαλύπτει για το Survivor All Star

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είναι ευκαιρία να

Ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος πρόσφατα τρόλαρε το αγαπημένο ζευγάρι Ιλάειρα - Μαυρύκιος, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, το πρωί της Κυριακής 10/7 και μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον, για τις συνεργασίες που είχε πραγματοποιήσει στο παρελθόν, αλλά και για το ενδεχόμενο του να συμμετέχει στο Survivor All Star.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι εξήγησε σχετικά με την συνεργασία του με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο, πως εκείνο ήταν το σημείο που κατάλαβε πως δεν είχε κάποιο ρόλο πλέον στην εκπομπή, γι' αυτό και δεν συνεχίστηκε η συνεργασία.

Οι δηλώσεις του Ηλία Γκότση για το Survivor 5 και το All Star

«Έμαθα πολλά στην εκπομπή. Μου άρεσε μέχρι κάποιο σημείο, αλλά μέχρι εκεί που κατάλαβα ότι δεν έχω κάποιο ρόλο. Μου έγινε πρόσφατα πρόταση για εκπομπή που πρόκειται να βγει τον Σεπτέμβριο. Όχι για να είμαι παρουσιαστής, θα είμαι σε μια ομάδα», ανέφερε αρχικά.

Όσον αφορά, όμως, το παιχνίδι, είπε: «Για το Survivor All Star συζητάμε κάθε χρόνο ότι θα γίνει αλλά δεν έχουν κάνει σε κανέναν μας επίσημη πρόταση», ενώ τόνισε πως η ίντριγκα που υπήρχε φέτος, έκανε το κομμάτι της επιβίωσης να φαίνεται πιο αδύναμο: «οπότε με το All Star είναι ευκαιρία να “φουντώσει” και να συστηθεί ξανά».

«Δεν ήθελα να υπάρχω ως γλάστρα στην τηλεόραση»

Τον Ηλία Γκότση τον γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ «Survivor» όπου έγινε αρκετά γνωστός καθώς δεν έκλεψε μόνο τις εντυπώσεις των τηλεθεατών αλλά κέρδισε επίσης.

Μέσα σε όλα ο personal trainer μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» όπου αναφέρθηκε για τη νέα του ζωή μετά από το Survivor αλλά και για την τηλεοπτική του εμπειρία.

«Ένα μέρος από το έπαθλο του Survivor το επένδυσα σε αυτό το γυμναστήριο. Δεν έχω κανένα νέο από το “All Star Survivor”. Νομίζω είναι δύσκολο να γίνει λόγω budget»

«Δεν είχα καμία πρόταση για φέτος τηλεόραση, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν το κυνήγησα και εγώ. Έμαθα πολλά από το Πρωινό, αλλά από ένα σημείο και μετά δεν είχα να δώσω κάτι, δεν ήθελα να υπάρχω ως γλάστρα, αλλά όταν βρίσκομαι κάπου θέλω να νιώθω παραγωγικός».

Όσο για τα μηνύματα και τις φωτογραφίες που λαμβάνει στα social media, αποκάλυψε: «Δεν κοκκινίζω με μηνύματα στο Instagram, αλλά στέλνουν φωτογραφίες πολύ καλοκαιρινές, από παραλία γυμνιστών».