Γενέθλια για την χρυσή κληρονόμο του Σταύρου Νιάρχου - Η τούρτα υπερπαραγωγή της εγγονής του Ευγενίας

Τα όμορφα στιμγμιότυπα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γενέθλια για την χρυσή κληρονόμο του Σταύρου Νιάρχου - Η τούρτα υπερπαραγωγή της εγγονής του Ευγενίας

Τον τελευταίο καιρό, ιδιαίτερα ευχάριστα είναι τα νέα για την οικογένεια του αείμνηστου Σταύρου Νιάρχου, μιας και την Κυριακή 17/7, η εγγονή του Ευγενία, αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες από τα γενέθλιά της, στις 15 του μήνα, τα οποία γιόρτασε στην Ελλάδα, μιας και βρίσκεται ήδη εδώ για διακοπές.

Η υπερπαραγωγή Τούρτα της Ευγενίας Νιάρχου

Στην Ελλάδα βρίσκεται λοιπόν, και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με αγαπημένα της πρόσωπα, γιορτάζοντας τα γενέθλιά της έχοντας στο πλευρό της, τους φίλους της, οι οποίοι είχαν ετοιμάσει την πιο όμορφη έκπληξη για εκείνη, και δείχνοντας μας το λαμπερό της πάρτι, αλλά και την εντυπωσιακή τούρτα της.

 Η τούρτα υπερπαραγωγή της εγγονής του Ευγενίας

Γενέθλια για την χρυσή κληρονόμου του Σταύρου Νιάρχου

Συνελήφθη ο εγγονός του από τις μυστικές υπηρεσίες του Κονγκό

Πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό πως ο εγγονός του, Νικόλας Σταύρος Νιάρχος συνελήφθη στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό από τις υπηρεσίες πληροφοριών επειδή προσέγγισε ένοπλες οργανώσεις που δρουν στα νοτιοανατολικά της χώρας, όπως ανέφερε υψηλόβαθμος κυβερνητικός αξιωματούχος.

Ο Νικόλας Νιάρχος είναι πρωτότοκος γιος του Σπύρου Νιάρχου και της fashion designer Daphne Guinness, ανιψιός του Φίλιππου Νιάρχου και πρώτος ξάδελφος μεταξύ άλλων του Σταύρου και της Ευγενίας Νιάρχου. Σύμφωνα με οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, τις οποίες επικαλούνται τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο δημοσιογράφος, καθώς και ένας Κογκολέζος συνάδελφός του συνελήφθησαν την Τετάρτη στο Λουμπούμπασι, στο νοτιοανατολικό Κονγκό, και οδηγήθηκαν στην πρωτεύουσα Κινσάσα.

Ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος της κυβέρνησης, που ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία του, επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο τη σύλληψη, λέγοντας ότι ο Νιάρχος κρατείται στην Κινσάσα από την υπηρεσία πληροφοριών ANR.

«Η ANR μετέφερε τον δημοσιογράφο Νικόλα Νιάρχο στην Κινσάσα για να τον ανακρίνει για τις στενές επαφές του με ένοπλες ομάδες, ιδίως με τους Μπακάτα Κατάνγκα. Έκανε κινήσεις χωρίς να ειδοποιηθούν προηγουμένως οι αρχές», συνέχισε ο αξιωματούχος, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση «πρέπει να επαγρυπνά» μετά τη δολοφονία δύο μελών του ΟΗΕ το 2017.