Στιγμές ευτυχίας για το Στέλιο Ρόκκο και την αγαπημένη του Λελέ - Κλείνουν 12 χρόνια μαζί

Η γλυκιά ανάρτηση στο Instagram

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για το Στέλιο Ρόκκο και την αγαπημένη του Λελέ - Κλείνουν 12 χρόνια μαζί

Ο Στέλιος Ρόκκος - ο οποίος πρόσφατα προέβη στον αέρα του τελικού του X-factor σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη - και η Ελένη Γκόφα αποτελούν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι και μετράνε ήδη 12 χρόνια σχέσης και 4 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017 στην Λήμνο και έκτοτε, δε συνηθίζουν να τραβούν τα βλέμματα και να απασχολούν τη showbiz. Είναι αδιαμφισβήτητα από τα ζευγάρια που αποδεικνύουν ότι ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα.

Όποτε τους έχουμε δει μαζί σε κάποια κοινή τους ανάρτηση στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, δείχνουν πως απολαμβάνουν πολύ την κοινή τους ζωή. Την Κυριακή 17/7 ήταν μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για τον τραγουδιστή και την αγαπημένη του, καθώς είχαν την 12η επέτειό τους.

Η ανάρτηση της Ελένης Γκόφα με τον σύζυγό της, Στέλιο Ρόκκο, για την 12η επέτειό τους

Η Ελένη Γκόφα λοιπόν, με αφορμή την επέτειο θέλησε να κάνει μια μικρή έκπληξη στον σύζυγό της και ετοίμασε μια τούρτα, για να το γιορτάσουν και επίσημα. Η ίδια μάλιστα, μοιράστηκε και σχετικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, στα οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με τον αγαπημένο της ενώ σβήνουν τα κεράκια της τούρτας τους.

Ρόκκος και Λελέ

Πώς γνωρίστηκαν

Ο γνωστός τραγουδιστής και η αγαπημένη του Λελέ, όπως ο ίδιος την αποκαλεί χαϊδευτικά, γνωρίστηκαν σε μια συναυλία και από το 2010 είναι αχώριστοι.

«Όταν την είδα ανάμεσα στο κοινό την ξεχώρισα, καθόταν αρκετά μπροστά, αλλά είχε και εκείνη ένα ύφος που με κοίταγε… Εγώ εντυπωσιάστηκα με το πόσο όμορφη ήταν που με το που τελείωσε η συναυλία είπα τον υπεύθυνο να μου τη φέρει να την γνωρίσω.

Και μου φέρνει μια άλλη, την Λελέ. Εγώ όμως ήθελα την άλλη που καθόταν δίπλα της», είχε δηλώσει ο Στέλιος Ρόκκος για την γυναίκα που δεν γνώρισε τελικά ποτέ, αφού η κατά λάθος γνωριμία με την Ελένη Γκόφα οδήγησε στον γάμο.

Τον Δεκέμβριο 2017 παντρεύτηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με πολιτικό γάμο, στην ιδιαίτερη πατρίδα του τραγουδιστή, τη Λήμνο. Στο πλευρό τους βρέθηκαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και τα τέσσερα παιδιά του Στέλιου Ρόκκου για να μοιραστούν τη χαρά του αγαπημένου τους πατέρα.

Το αγαπημένο ζευγάρι απολαμβάνει όμορφες στιγμές, βόλτες και ταξίδια χωρίς να κρύβει τον έρωτά του, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ο Στέλιος Ρόκκος σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Happy Day” με την Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε μιλήσει για τη ζωή στη Λήμνο μαζί με την γυναίκα της ζωής του. «Το σπίτι μου είναι ο επίγειος παράδεισος που έχω ονειρευτεί εγώ. Είμαι πολύ τυχερός άνθρωπος που κάνω αυτή τη ζωή γιατί αρχίζω να μαθαίνω να ζω με πολύ λίγα και σημαντικά πράγματα. Δεν βλέπω την ώρα να πάω στο χωράφι, μου αρέσει πολύ.

Μισούσα το χωράφι όταν εξαναγκαζόμουν να πάω για να βοηθήσω τον πατέρα μου. Όταν πέρασαν τα χρόνια κατάλαβα πόσο ωραίο είναι να είσαι κοντά στη γη και να τρως τη ντομάτα σου, να τρως το ψάρι σου. Η Λελέ δεν είχε καμία σχέση με όλο αυτό.

Η Λελέ αγάπησε εμένα και μετά αγάπησε τα υπόλοιπα. Είναι αέρας! Είναι κορίτσι της πόλης αλλά σιγά σιγά άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι τελικά αυτό είναι το νόημα της ζωής και περνάει πολύ ωραία. Δεν ξεχνάω ποτέ την επέτειό μας», είχε πει ο γνωστός τραγουδιστής