Οικογενειακό ταξίδι: Στη Βαρκελώνη με τον Σουλτάτο και την κόρη της η Βάσω Λασκαράκη

Οι αναρτήσεις στα social

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Οικογενειακό ταξίδι: Στη Βαρκελώνη με τον Σουλτάτο και την κόρη της η Βάσω Λασκαράκη

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ είναι αδιαμφισβήτητα η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, οι οποίοι δεν κρύβουν λεπτό τον έρωτά τους. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό γιόρτασαν την επέτειό τους από το γαμήλιο πάρτι στη Νάξο (δείτε εδώ επί την ευκαιρία το κοινό που είχε το νυφικό της στους δυο της γάμους).

Η Βάσω Λασκαράκη διατηρεί έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά.

Μπορεί η γνωστή ηθοποιός να έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, ωστόσο την βλέπουμε να δημοσιεύει άκρως τρυφερές αναρτήσεις με τον αγαπημένο της σύζυγο.

Βέβαια, είναι φανερό πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία και στην κόρη της, Εύα με την οποία είναι αχώριστες. Γι' αυτό και την πήρε μαζί της στο επαγγελματικό ταξίδι στη Βαρκελώνη, όπου ταξίδεψε με τον αγαπημένο της. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ξέκλεψαν λίγο χρόνο για να επισκεφθούν και το εντυπωσιακό Casa Batlló Gaudi, όπως φαίνεται από τα instagram stories της ηθοποιού.

Οι αναρτήσεις της Βάσως Λασκαράκη από την Βαρκελώνη

Στη Βαρκελώνη με τον Σουλτάτο και την κόρη της η Βάσω Λασκαράκη

Οι φοβίες για την κόρη της Εύα

Η Βάσω Λασκαράκη συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό Enjoy και μίλησε μεταξύ άλλων για την μοναχοκόρη της.

Μέσα σε όλα αυτά που ζούμε πόσο επίκαιρη φαντάζει η ηρωίδα σου, η Τόνια, στην αξιόλογη σειρά της ΕΡΤ «Σε Ξένα Χέρια»;

Πραγματικά η ηρωίδα μου αντιμετωπίζει τον μεγαλύτερο φόβο ενός γονέα, να του απαγάγουν το παιδί του και να μην ξέρει αν ζει, αν είναι καλά ή αν έχει πεθάνει. Αυτό, αν συμβεί σε κάποιον γονέα, είναι χειρότερο κι από θάνατο γιατί μια ζωή θα ψάχνει να βρει το παιδί και θα πεθαίνει από ενοχές και από αγωνία αλλά θα ζει και με την ελπίδα.

Πραγματικά, η ηρωίδα μου, η Τόνια, είχε την κακοτυχία να της απαγάγουν το μωρό της και να ψάχνει μέχρι το φινάλε, θεωρώ, της σειράς, το καλοκαίρι, το παιδί της. Η σειρά χαρακτηρίζεται δραμεντί, γιατί η Τόνια βρίσκεται νταντά στο ίδιο της το παιδί χωρίς να το ξέρει, έπειτα από λίγο καιρό και για αυτό η σειρά τιτλοφορείται «Σε Ξένα Χέρια» , που δεν είναι ξένα αλλά τα μητρικά.

Βάσω Λασκαράκη