''Παρέλαση'' αστέρων στην Πάρο - Ο Γιώργος Τσαλίκης συνάντησε κορυφαίο αθλητή και δεν σταμάτησε να φωτογραφίζεται

Υπήρξε νούμερο 1 στον κόσμο για πολλά χρόνια...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Παρέλαση'' αστέρων στην Πάρο - Ο Γιώργος Τσαλίκης συνάντησε κορυφαίο αθλητή και δεν σταμάτησε να φωτογραφίζεται

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι στο πικ τους για κοινούς θνητούς αλλά και για τους διάσημους. Μάλιστα τα ελληνικά νησιά ειδικά των Κυκλάδων έχουν για άλλη μια χρονιά την τιμητική τους. Ένα από αυτά είναι και η Πάρος που πραγματικά έχει γεμίσει με αστέρια διεθνούς και εγχώριας φήμης. Εκεί βρίσκεται και ο Γιώργος Τσαλίκης με την οικογένειά του και μάλιστα ο γνωστός τραγουδιστής πέτυχε στον δρόμο του έναν πασίγνωστο ξένο αθλητή και δεν παρέλειψε να τον φωτογραφήσει.

Ο Τσαλίκης έχει κάθε λόγο να απολαμβάνει τις διακοπές του, αφού μετά από μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά ανακοίνωσε πως από του χρόνου θα συνεργάζεται με μια πασίγνωστη δισκογραφική εταιρεία που έχει καταφέρει να βρίσκεται στην κορυφή της ελληνικής βιομηχανίας. Μετά τα επαγγελματικά λοιπόν σειρά έχουν οι ημέρες ξεκούρασης και ξενοιασίας.

Ποιoν διεθνή αστέρα του αθλητισμού συνάντησε ο Τσαλίκης στην Πάρο;

Ο λόγος λοιπόν για έναν από τους κορυφαίους τενίστες όλων των εποχών, τον Ελβετό Ρότζερ Φέντερερ, που βρέθηκε και αυτός στην Πάρο και μάλιστα κάθισε σε παραπλήσιο τραπέζι με τον τραγουδιστή.

"Όταν ο αγαπημένος τενίστας και είδωλο του γιου σου κάθεται στο διπλανό τραπέζι" έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης, αναφερόμενος στον γιο του Χάρη που ασχολείται με το τένις, ενώ όπως βλέπουμε στο βίντεο, προέτρεπε τον Ρότζερ Φέντερερ να κάνει... "Σε σε " αφού παράλληλα ακουγόταν η γνωστή επιτυχία του Έλληνα καλλιτέχνη.

Ο Τσαλίκης με τον γιο του ποζάρουν με φόντο τον Φέντερερ

Ο Γιώργος Τσαλίκης φωτογραφίζει τον Φέντερερ στην Πάρο

Είχε πέσει και πάνω στην Σταματίνα Τσιμτσιλή

Οι τυχαίες συναντήσεις δεν έχουν τέλος για τον Τσαλίκη στην Πάρο, αφού τις προάλλες σε παραλία που βρέθηκε στην Πάρο πέτυχε και μια πολύ γνωστή παρουσιάστρια.

O τραγουδιστής με τη σύζυγο του Δώρα Δημητροπούλου και τα παιδιά τους βρίσκονται στο νησί για να απολαύσουν τον ήλιο, τη θάλασσα και τις ομορφιές του. Το μεσημέρι της Τρίτης 12/7 ο Γιώργος Τσαλίκης είχε και μία απρόσμενη συνάντηση αφού βρέθηκε στην ίδια παραλία με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή που βρίσκεται επίσης στην Πάρο με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και τα παιδιά τους.

Ανέβασαν μάλιστα μαζί και ένα ωραίο story