Παντελής Τουτουντζής: Ευτυχισμένες στιγμές στην Κρήτη με τον σύζυγο και τα παιδιά του

Η φωτογραφία που ανέβασε ο γνωστός make up artist από την πισίνα

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Παντελής Τουτουντζής: Ευτυχισμένες στιγμές στην Κρήτη με τον σύζυγο και τα παιδιά του

Η στιγμή της ξεκούρασης και των διακοπών έχει φτάσει για την πλειοψηφία του κόσμου μεταξύ αυτών και για τους celebrities. Έτσι και ο γνωστός make up artist Παντελής Τουτουντζής βρέθηκε στην Κρήτη, που είναι και τόπος καταγωγής του, μαζί με τον σύζυγό του και τα δύο υπέροχα παιδάκια τους και απολαμβάνουν οικογενειακές στιγμές ξενοιασιάς όπως φαίνεται και από την φωτογραφία που δημοσίευσε όπου παίζουν στην πισίνα.

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο αγγελούδια του έχει βαπτίσει η αγαπημένη τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα, η οποία έχει πολύ στενές φιλικές σχέσεις με τον Τουτουντζή. Μάλιστα τους είδαμε πριν από λίγο καιρό σε φωτογραφία που ανέβασε η σταρ, όπου εξέφρασε και την ευγνωμοσύνη της για το ότι ήρθαν στη ζωή της.

Η φωτογραφία του Τουτουντζή με τα παιδιά του από πισίνα στην Κρήτη

Ο αγαπημένος make up artist , που πολύ συχνά μοιράζεται με τους followers του τις στιγμές ευτυχίας του , δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram παίζοντας με τα παιδιά του στην πισίνα , γράφοντας: « Το καλοκαίρι μας » #myfamily #mychildren #myworld #myeverything

Ο Παντελής Τουτουντζής με τα παιδιά του σε πισίνα

Στο Athens Pride της «άνευ όρων διαφορετικότητας» δίνοντας αξίες στα παιδιά του

Ένας από τους παρευρισκόμενους του Athens Pride 2022 ήταν και ο γνωστός make up artist Παντελής Τουτουντζης, που κατέβηκε στις εκδηλώσεις μαζί με τα δύο παιδάκια του. Το φετινό Pride πραγματοποιήθηκε με σύνθημα «Άνευ όρων - Unconditional» και έστειλε μηνύματα ισότητας αποδοχής και ελευθερίας της έκφρασης, κάτι που και ο ίδιος ήθελε να εμφυσήσει από νεαρή ηλικία ως αξίες στα δύο τέκνα του.

Ο Τουτουντζής άλλωστε έχει αποδείξει ότι είναι ένας πολύ τρυφερός πατέρας, αφού προσπαθεί να περνάει δημιουργικό χρόνο με τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει με το σύντροφό του. Το Πάσχα μάλιστα, που υπήρχε περισσότερος χρόνος και από τις δύο πλευρές είχε αναρτήσει φωτογραφία τους όπου είχαν πάει για Bowling αποκομίζοντας στιγμές χαράς και ατελείωτου παιχνιδιού.

Ο Παντελής Τουτουντζής με τα παιδιά του στο pride

«Η αγάπη κάνει την οικογένεια και όλοι μαζί μπορούμε να παλέψουμε για αυτό !! Όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι», έγραψε ο Παντελής Τουτουντζής στη λεζάντα της ανάρτησης του.