Με κατακόκκινο φόρεμα κάτω απο το ηλιοβασίλεμα - Η νέα φωτογραφία της Χρουσαλά με τον Πατίτσα

Αχώριστο και ερωτευμένο το ζευγάρι

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Με κατακόκκινο φόρεμα κάτω απο το ηλιοβασίλεμα - Η νέα φωτογραφία της Χρουσαλά με τον Πατίτσα

Η Λέοντας Πατίτσας και η πρώην παρουσιάστρια Μαριέττα Χρουσαλά είναι από τα ζευγάρια που παραμένουν ακλόνητα στο χρόνο. Οι δυο τους συμπληρώνουν φέτος 12 χρόνια γάμου και μετρούν ευτυχισμένες στιγμές μαζί με τα παιδιά τους. Το ζευγάρι φροντίζει να περνά καλά και κάνουν πολύ συχνά δημόσιες εμφανίσεις. Στη νέα τους φωτογραφία στο instagram απαθανατίζονται ερωτευμένοι κάτω από το ηλιοβασίλεμα και η Χρουσαλά φοράει ένα συγκλονιστικό κόκκινο φόρεμα.

Πρόσφατα μάλιστα τα ''έσπασε'' σε συναυλία του Σάκη Ρουβά, στον οποίο από ότι φαίνεται τρέφει μεγάλο θαυμασμό. Κοινοποίησε φωτογραφία τους από live του πάνω στην πίστα, την οποία συνόδευσε και με τα ανάλογα λόγια εκτίμησης προς τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Η νέα συγκλονιστική φωτογραφία Χρουσαλά - Πατίτσα κάτω από το ηλιοβασίλεμα

Ερωτευμένοι, λαμπεροί και πολύ στυλάτοι φωτογραφήθηκαν αγκαλιά!

Η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέων Πατίτσα κάτω από το ηλιοβασίλεμα

Κοστίζει 17.5 εκατομμύρια δολάρια - Η βίλα που αγόρασαν Πατίτσας και Χρουσαλά στο Μαϊάμι

Ο Λέων Πατίτσας συνεχίζει τις επιχειρηματικές του κινήσεις και όχι μόνο εντός Ελλάδας. Ο επιχειρηματίας και σύζυγος της Μαριέττας Χρουσαλά πρόσθεσε στην περιουσία του μια φοβερή βίλα αξίας 17.5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μαϊάμι.

Ο Πατίτσας, που κληρονόμησε μια τεράστια περιουσία μετά το θάνατο του πατέρα του, μέσω θυγατρικής του αγόρασε το σπίτι οκτώ υπνοδωματίων στην οδό 225 North Hibiscus Drive στο Μαϊάμι έναντι 11.4 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τα αρχεία.

Η City National Bank of Florida παρείχε δάνειο ύψους 11.4 εκατ. δολαρίων στο επενδυτικό fund, του οποίου ηγούνταν ο Μάικλ Σκοτ από το Beverly Hills και ο Πατίτσας ως διαχειριστής. Οι δυο τους ένωσαν τις δυνάμεις τους, με τον Σκοτ να είναι επενδυτής κατά κύριο λόγο σε κινητά σπίτια.

Σύμφωνα με το Realtor.com, το ακίνητο διαθέτει πέντε μπάνια και εκτείνεται σε 7.050 τετραγωνικά μέτρα. Κατασκευάστηκε το 1934 σε έκταση 0.6 στρεμμάτων και διαθέτει στέγη από βαρελότο και εξωτερικούς τοίχους σε σομόν χρώμα, σύμφωνα με τις φωτογραφίες της Redfin.

Δείτε φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr