Ξεσάλωναν αγκαλιά στην Μύκονο - Το βίντεο της Μαρίνας Πατούλη με τον Βλάσση Χολέβα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Απολαμβάνουν μαζί τις διακοπές τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξεσάλωναν αγκαλιά στην Μύκονο - Το βίντεο της Μαρίνας Πατούλη με τον Βλάσση Χολέβα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Στην Μύκονο βρίσκεται τον περισσότερο καιρό η Μαρίνα Πατούλη, μιας και πριν μερικές μέρες άνοιξε το δικό της κατάστημα με ρούχα στο νησί, με την ίδια να είναι φανερά ενθουσιασμένη με το νέο της αυτό επαγγελματικό βήμα.

Η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη έχει όμως ακόμα έναν σημαντικό λόγο να είναι ενθουσιασμένη κι αυτό γιατί όχι μόνο έχει ξεπεράσει το διαζύγιό της, αλλά και γιατί φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός νέου άντρα, του Βλάσση Χολέβα.

Κανείς από τους δύο βέβαια δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι, ωστόσο οι κοινές εμφανίσεις και αναρτήσεις μιλούν από μόνες τους. Μάλιστα, πριν λίγες ώρες, η Μαρίνα Πατούλη είχε βγει στο νησί μαζί με τον αγαπημένο της και άλλους φίλους και διασκέδαζαν όλοι μαζί, ενώ μάλιστα αναδημοσίευσε κι ένα βίντεο που είναι αγκαλιά με τον γνωστό σχεδιαστή και χορεύουν!

Το βίντεο Πατούλη - Χολέβα από την Μύκονο

Η αποκάλυψη της Μαρίνας Πατούλη για τη σχέση της με το Γιώργο

Όπως έγινε γνωστό, το Σάββατο 28/5 η Μαρίνα Πατούλη έπεσε θύμα ληστείας στη Μύκονο περνώντας δύσκολες ώρες τις τελευταίες μέρες. Η επιχειρηματίας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Άννα Ζηρδέλη και φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενη και πως έχει αφήσει τα δυσάρεστα πίσω της.

«Κάποιο βράδυ που ήμουν εδώ στο μαγαζί, κάποιοι μπήκαν στο σπίτι μου, παραβίασαν τον χώρο και πήραν την μισθοδοσία των υπαλλήλων, ένα αγαπημένο κόσμημα το οποίο είχε συναισθηματική αξία για μένα και αποχώρησαν. Πήραν μια καδένα αλλά τώρα έχω την επέτειο γάμου με τον πρώην σύζυγο οπότε θα αντικατασταθεί. Χωρίσαμε αλλά αυτό τι σημαίνει; Έχουμε επέτειο, δεν παύει να υπάρχει μια οικογενειακή ζωή» σχολίασε η Μαρίνα Πατούλη.