Έφτασαν πολύ κοντά στον γάμο αλλά την πρόλαβε άλλος - Η αντίδραση του πρώην της Τζένιφερ Λόπεζ για την σχέση της με τον Μπεν Άφλεκ

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έφτασαν πολύ κοντά στον γάμο αλλά την πρόλαβε άλλος - Η αντίδραση του πρώην της Τζένιφερ Λόπεζ για την σχέση της με τον Μπεν Άφλεκ

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο αγαπημένος της, Μπεν Άφλεκ, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου 20 χρόνια μετά από την πρώτη στιγμή που ερωτεύτηκαν (δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες από το μυστήριο). Οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και τίποτα δεν μπορεί να τους χαλάσει την ευτυχία τους.

Παρόλα αυτά, οι πηγές του εξωτερικού ενδιαφέρθηκαν να μάθουν τι συμβαίνει με τον πρώην της τραγουδίστριας, Άλεξ Ροντρίγκεζ, και ποια ήταν η αντίδρασή του στην είδηση αυτού του γεγονότος, καθώς είχαν φτάσει και εκείνοι πολύ κοντά αφού στα τέσσερα χρόνια που ήταν μαζί πρόλαβαν να αρραβωνιαστούν. Ο ίδιος γνώριζε για τον γάμο από το Σάββατο 16 Ιουλίου, ωστόσο δεν επηρεάστηκε και συνέχισε την κανονική ροή της καθημερινότητάς του.

Η αντίδραση του πρώην της Τζένιφερ Λόπεζ για τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ

«Είναι ευτυχισμένος για εκείνη και χαρούμενος που είναι με το άτομο με το οποίο ήταν γραφτό να είναι. Ο Άλεξ είναι σε μια νέα σχέση τώρα και είναι επίσης ευτυχισμένος. Ταξιδεύει παντού και ζει τις καλύτερες στιγμές της ζωής του. Είναι πραγματικά επικεντρωμένος στην οικογένεια, την καριέρα του και αυτό που κάνει», ανέφερε η πηγή.

Και συμπλήρωσε: «Η σχέση του με την Τζένιφερ τελείωσε και εκείνος συμβιβάστηκε με το πώς τελείωσαν τα πράγματα. Τη σέβεται και δεν της εύχεται τίποτε άλλο παρά το καλύτερο».

Τζένιφερ Λόπεζ - πρώην

Αλλάζει το όνομά της και οι φαν γίνονται έξαλλοι

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από 20 χρόνια σχέσης αλλά και χωρισμών και οι φαν του αγαπημένου ζευγαριού πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ωστόσο η απόφαση της γνωστής τραγουδίστριας να αλλάξει και το όνομα της μετά το γάμο για χάρη του καλού της φαίνεται να μην ευχαρίστησε και πολύ τους θαυμαστές και κάποιοι δεν της χαρίστηκαν στα social media.

Ο γάμος που όλοι περιμέναμε έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου στις 16/7 στο Λος Άντζελες κάτω από άκρα μυστικότητα, αφού το ζευγάρι πέρα από συγγενείς και φίλους δεν επιθυμούσε να πλησιάσει κανείς. Μάλιστα για να εξασφαλίσουν ότι δε θα βρεθούν αντιμέτωποι με κάποιον επίμονο παπαράτσι η φανατικό θαυμαστή, προσέλαβαν και ειδική ασφάλεια για το χώρο.

Η Λατίνα τραγουδίστρια ενημέρωσε τους φανς της για το ευχάριστο γεγονός μέσω του ιστότοπου οnthejlo.com, όπου η ίδια μοιράζεται βίντεο από σημαντικές της στιγμές.

Η Τζένιφερ Λόπεζ επέλεξε να υπογράψει το συγκεκριμένο άρθρο με το όνομα Jennifer Lynn Affleck, ενώ όπως αποδεικνύεται από τα έγγραφα που υποβλήθηκαν στο Ληξιαρχείο η διάσημη σταρ θα αλλάξει το επίθετό της σε Τζένιφερ Άφλεκ. Ωστόσο στα social media ξέσπασαν αντιδράσεις μετά την απόφαση αυτή, καθώς θεωρήθηκε από πολλούς αναχρονιστική.