Η φωτογραφία που είχε προδώσει την εγκυμοσύνη ένα μήνα πριν: Με πορτοκαλί κολλητό φόρεμα η Ιωάννα Τούνη

Η φουσκωμένη κοιλίτσα φαινόταν ολοκάθαρα αλλά λίγοι το είχαν πάρει χαμπάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φωτογραφία που είχε προδώσει την εγκυμοσύνη ένα μήνα πριν: Με πορτοκαλί κολλητό φόρεμα η Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό την εγκυμοσύνη της εδώ και τρεις μήνες μέχρι εχθές, Δευτέρα 18/7, που με μια συγκινητική ανάρτηση αποκάλυψε πως θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά (δείτε την εδώ). Ωστόσο, κάποια σημάδια, όπως το φούσκωμα στην κοιλίτσα, είχαν αρχίσει να φαίνονται από τον πρώτο κιόλας μήνα.

Συγκεκριμένα στις 15 Ιουνίου μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο Instagram μαρτυρούσε... την εγκυμοσύνη της αλλά... λίγοι το είχαν πάρει χαμπάρι.

Η influencer είχε αναρτήσει μια φωτογραφία στην οποία φορά ένα εφαρμοστό φόρεμα και διακρίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα. Μάλιστα διαδικτυακή της φίλη είχε σχολιάσει πως είναι έγκυος.

Το κολλητό πορτοκαλί φόρεμα που πρόδωσε την εγκυμοσύνη της Τούνη

Ιωάννα Τούνη έγκυος

Λίγο μετά βέβαια κυκλοφόρησε και το βίντεο που την έδειχνε στο αεροδρόμιο με κοντό σορτσάκι, μπουστάκι και την κοιλιά... τούρλα (δείτε το εδώ)!

Οι πρώτες αναρτήσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά την ανακοίνωση της Ιωάννας Τούνη για την εγκυμοσύνη της

Για ένα ζευγάρι που για μεγάλο χρονικό διάστημα μοιραζόταν κάθε του στιγμή, που έκαναν κοινές αναρτήσεις μαζί για giveaways, το να μην κάνουν κοινή ανάρτηση για την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, είναι ζήτημα. Εν προκειμένω βέβαια δεν υπήρξε ούτε καν ξεχωριστή ανακοίνωση από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη, δείγμα του ότι τα πράγματα μεταξύ τους δεν είναι καλά παρά το γεγονός πως μετά τον επεισοδιακό χωρισμό που είχαν με τα blocks και τα unfollow υπήρξε επανασύνδεση.

Η Ιωάννα Τούνη, μάλιστα, αυτό τον καιρό μένει και στο κοινό τους σπίτι στον Διόνυσο. Στη φωτογραφία, λοιπόν που δημοσίευσε, είναι δακρυσμένη και μιλάει για τη μητέρα της, καθώς έμαθε για την εγκυμοσύνη της μόλις λίγο καιρό μετά τον θάνατο της το Πάσχα. Δεν υπάρχει όμως καμία αναφορά στον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ούτε ως tag, ούτε ως mention.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου από τη μεριά του έχει επιλέξει τη σιωπή και η πρώτη του ανάρτηση μετά την ανακοίνωση ήταν μια θάλασσα κι ένα ηλιοβασίλεμα από το μέρος όπου βρίσκεται για διακοπές, ενώ μετά ακολούθησε και βίντεο με τον σκύλο του.

Δημήτρης Αλεξάνδρου ανάρτηση για εγκυμοσύνη

Όσο να 'ναι μια ανάρτηση την κάνεις για το παιδί που περιμένεις, από τη στιγμή που είσαι κάποιος που κάνει ανάρτηση για πολύ λιγότερο σημαντικά πράγματα.