Με μεγάλα καταπράσινα φυτά και πισίνα τεραστίων διαστάσεων - Ο εντυπωσιακός κήπος της Ελένης Τσολάκη

Τέλειος χώρος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μεγάλα καταπράσινα φυτά και πισίνα τεραστίων διαστάσεων - Ο εντυπωσιακός κήπος της Ελένης Τσολάκη

Η Ελένη Τσολάκη απομακρύνθηκε από την τηλεόραση μετά το τέλος της εκπομπής της, αφού προκάλεσε ολόκληρο χαμό στο κανάλι του ALPHA, και ξεκίνησε να απολαμβάνει το καλοκαίρι και τις διακοπές της. Πέρα από το πιο προφανές, που είναι ένα ταξίδι σε κάποιο νησί της χώρας, η παρουσιάστρια μπορεί να απολαύσει λίγες στιγμές ηρεμίας και στο σπίτι της στον τεράστιο κήπο της, όποτε το επιθυμεί.

Ο εντυπωσιακός κήπος της Ελένης Τσολάκη

Πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο χώρο με πέτρινο τοίχο και καταπράσινο γκαζόν, στο οποίο της αρέσει να ξαπλώνει και να κάνει ηλιοθεραπεία τις καυτές ημέρες ανανεώνοντας και το μαύρισμά της. Γύρω γύρω έχει τοποθετήσει πολύ μεγάλα φυτά που προσδίδουν και λίγη σκιά, ιδιαίτερα όταν κάνει την γυμναστική της εκεί.

Μάλιστα, έχει τοποθετήσει και έπιπλα από μπαμπού για να μπορεί να κάθεται και μόνη της με τον σύζυγό της, αλλά και με την παρέα τους απολαμβάνοντας το αεράκι, χωρίς φυσικά να λείπουν και οι βουτιές, αφού εκεί βρίσκεται και μία πισίνα. Ο κήπος είναι ιδανικός και για τον τετράποδο φίλο της ίδιας, τον σκύλος της, ο οποίος μπορεί να τρέχει ανέμελος και να παίζει μαζί της, χωρίς να υπάρχει φόβος.

Τον χειμώνα δε, όταν τυχαίνει να χιονίσει, το τοπίο θυμίζει κάποιο μακρινό βουνό που καλύπτεται μέχρι πάνω από τις λευκές νιφάδες.

Ελένη Τσολάκη - κήπος

Ελένη Τσολάκη - γυμναστική

Ελένη Τσολάκη

Ελένη Τσολάκη - πισίνα

Ελένη Τσολάκη - χιόνια

''Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά''

Η μία εκπομπή μετά την άλλη έριξαν αυλαία για το καλοκαίρι αυτές τις ημέρες, άλλες μέχρι τη λήξη των διακοπών, άλλες οριστικά. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει και το «Open Weekend», που είχε φινάλε σήμερα 17/7. Όλοι οι συντελεστές του προγράμματος είπαν δυο λόγια για τη συνεργασία τους, ενώ ξεχώρισαν και τα λόγια της Ελένης Τσολάκη για τη δύσκολη χρονιά που πέρασε.

Πριν από λίγο καιρό ο Λάμπρος Κωνσταντάρας που συμμετείχε επίσης στο πλατό της εκπομπής φέτος, μίλησε για τη νέα σεζόν του Open Weekend, που πήρε φυσικά το πράσινο φως από το κανάλι, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται παρά την εκτίμηση που έχει προς όλους τους συνεργάτες του, να έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο της αποχώρησής του. Κάτι τέτοιο δε συμβαίνει με την Τσολάκη.

Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με χαμόγελο και συγκίνηση. Πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους είχε ετοιμάσει λίγα λόγια και έκανε λόγο ενώ στο τέλος έστειλε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες της αλλά και στον κόσμο που τη στηρίζει.

«Να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από όλους εσάς που είστε εδώ και εσάς που είστε πάνω. Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά, προσπαθήσαμε να σας κάνουμε να χαμογελάσετε. Ένα ευχαριστώ στα παιδιά που δούλεψαν για αυτή την εκπομπή, ένα ευχαριστώ στα παιδιά του πλατό γιατί συμβάλλουν στην ενέργεια που προσπαθούμε να σας μεταφέρουμε. Ένα ευχαριστώ και στον διευθυντή της καρδιάς μας τον κύριο Γιάννη Λάτσιο.

Να σας ευχηθώ από τα βάθη της καρδιάς μου ένα όμορφο και γλυκό καλοκαίρι με χαμόγελο και αλήθεια γιατί αυτό θα μας σώσει και θα μας κάνει να κοιταζόμαστε στα μάτια και να νιώθουμε αγάπη. Ευχαριστώ για όλα».