Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Με πιασμένο το μαλλί και εντελώς άβαφη - Πως είναι η γυναίκα του γιατρού από το Κωνσταντίνου και Ελένης 23 χρόνια μετά

Απίστευτη αλλαγή!

Με πιασμένο το μαλλί και εντελώς άβαφη - Πως είναι η γυναίκα του γιατρού από το Κωνσταντίνου και Ελένης 23 χρόνια μετά
News 19.07.2022 10:40
Από Youweekly Team

Πολλοί ηθοποιοί έχουν περάσει από το καστ της αγαπημένης ελληνικής σειράς Κωνσταντίνου και Ελένης, οι οποίοι μπορεί να υποδύθηκαν μικρούς ρόλους, ωστόσο άφησαν ιστορία και συζητιούνται ακόμα και σήμερα. Μία από αυτούς τους ανθρώπους είναι και η Ελένη Λευτεριώτη, η οποία είχε παίξει την γυναίκα του γιατρού στο επεισόδιο που ο Κωνσταντίνος και η Ελένη βρέθηκαν στο νοσοκομείο ύστερα από το ατύχημα με το αμάξι τους.

Άλλη μία γυναίκα που έμεινε στο μυαλο των τηλεθεατών μετά από την εμφάνισή της στο σίριαλ ήταν και η Έλλη Ρούσσου, η γνωστή δικηγόρος της Ελένης Βλαχάκη.

Πως είναι 23 χρόνια μετά η γυναίκα του γιατρού από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Η ίδια έχει συμμετάσχει και σε άλλες γνωστές σειρές, με αντίστοιχους ρόλους, όπως στο "Εκείνες κι εγώ". 23 και 26 χρόνια, λοιπόν, αργότερα, έχει αλλάξει εντελώς εμφάνιση, διατηρώντας την ομορφιά και την γοητεία της. Συνήθως την βλέπουμε με πιασμένα τα μαλλιά και κάποιο μαντήλι στο κεφάλι, ενώ κυκλοφορεί άβαφη και με πολύ λιτά ρούχα.

Πέρα, όμως, από την υποκριτική ασχολείται και με το σενάριο και έχει γράψει επεισόδια για τις "7 θανάσιμες πεθερές", για πολλά θεατρικά έργα, αλλά και για ένα επεισόδιο στη σειρά "Τα Νεοκλασικά".

Κωνσταντίνου και Ελένης

Ελένη Λευτεριώτη - Κωνσταντίνου και Ελένης

Το μόνο που έχει αλλάξει πάνω της είναι... - Δείτε πως είναι σήμερα η Ματίνα Μανταρινάκη από τη σειρά

Η Καλλιρόη Μυριάγκου, που υποδυόταν με μεγάλη επιτυχία την Ματίνα Μανταρινάκη στην σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης, η οποία μπήκε στο βιβλίο Guinness, μίλησε στο [email protected] και εξήγησε τους λόγους απουσίας της από το τηλεοπτικό "γυαλί" όσον αφορά τις σειρές που προβάλλονται αλλά και τις συνεντεύξεις που σπάνια παραχωρεί.

«Δεν αισθάνομαι πολύ άνετα να μιλάω για την προσωπική μου ζωή και συνήθως θα σε ρωτήσουν πράγματα για την προσωπική σου ζωή και δε μπορώ πολύ εύκολα να μιλήσω για τον εαυτό μου. Προτιμώ να κρύβομαι πίσω από έναν ρόλο. Θέλω να επιστρέψω τηλεοπτικά, δεν έχω πει όχι.

Απλά θα ήθελα να είναι κάτι διαφορετικό, να μην είναι πάλι κωμωδία. Πάνω κάτω στην τηλεόραση μας ζητούν να κάνουμε ακριβώς το ίδιο και να επαναλάβουμε το ίδιο πράγμα. Θα προτιμούσα να μου έρθει μία άλλη πρόταση, πιο ανατρεπτική, από αυτό που έχουν στο μυαλό τους για μένα. Γενικώς δεν υπάρχει φαντασία στον χώρο αυτών που γράφουν», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Στην Ελλάδα δεν είμαστε και τόσο μεγάλη βιομηχανία για να ρισκάρει ο άλλος για να πάρει ένα πρόσωπο που το βλέπει κάθε μέρα, 30 χρόνια, και να θέλει να ρισκάρει πάνω του και να θέλει να το χρησιμοποιήσει σε κάτι άλλο. Είναι κι αυτό ένας λόγος που απέχω από την τηλεόραση, αλλά θα ήθελα να επιστρέψω και φέτος. Έχω πει όμως πολλά όχι, και πιστεύουν ότι δεν θέλω και δεν με παίρνουν τηλέφωνο».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Είναι παντρεμένος με πασίγνωστη ηθοποιό - Πώς είναι σήμερα ο άντρας της Έφης από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Τότε ήταν 25, τώρα 49 - Πώς είναι σήμερα ο Νικόλας από το Κων/νου και Ελένης

Share