«Έλα μαζί το...» - Το σχόλιο όλο νόημα της Ιωάννας Τούνη στη Super Κική για την εγκυμοσύνη

Κάτω από την ανάρτηση που το ανακοίνωσε χθες το απόγευμα

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Έλα μαζί το...» - Το σχόλιο όλο νόημα της Ιωάννας Τούνη στη Super Κική για την εγκυμοσύνη

Η Ιωάννα Τούνη, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας 18/7, επιβεβαίωσε τις φήμες των τελευταίων ημερών πως ετοιμάζεται να γίνει μανούλα για πρώτη φορά(δείτε το εδώ). Η γνωστή influencer μέσα από μια πολύ συγκινητική της ανάρτηση στο Instagram όπου κρατάει στο χέρι το θετικό τεστ εγκυμοσύνης το έκανε ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό και φυσικά στα σχόλια πολλές διάσημες προσωπικότητες έσπευσαν να της ευχηθούν.

Στη μακροσκελή της ανάρτηση, εντύπωση προκάλεσε ωστόσο πως δεν έκανε καμία αναφορά στον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια και οι ευχές από τους διαδικτυακούς της ακολούθους, κάτω από την ανάρτηση της εγκυμοσύνης της, ήταν αμέτρητα.

Το σχόλιο της Super Κικής στην ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για την εγκυμοσύνη της

Ανάμεσα σε αυτά, ξεχώρισε σίγουρα το σχόλιο της Super Κικής, που επίσης είναι έγκυος και μάλιστα η Ιωάννα Τούνη ήταν ανάμεσα από τα άτομα που την είχε πείσει να κρατήσει το παιδί.

«Ιωάννα μου» έγραψε η Super Κική, βάζοντας παράλληλα μια κόκκινη καρδιά, με την Ιωάννα Τούνη να της απαντά με νόημα: «Έλα μαζί το λούκι».

Super Κική σe Ιωάννα Τούνη

Οι πρώτες αναρτήσεις του Δημήτρη μετά την ανακοίνωση της Ιωάννας Τούνη για την εγκυμοσύνη της

Αν είχε παρακολουθήσει κανείς από την αρχή την σχέση αυτών των δυο ανθρώπων είναι σίγουρο πως διαφορετικά θα είχε στο μυαλό του την ανακοίνωση αυτή. Η Ιωάννα Τούνη το βράδυ της Δευτέρας 18/7 ανακοίνωσε πως είναι τριών μηνών έγκυος με μια συγκλονιστική φωτογραφία κι ένα ακόμα πιο συγκλονιστικό κείμενο.

Για ένα ζευγάρι που για μεγάλο χρονικό διάστημα μοιραζόταν κάθε του στιγμή, που έκαναν κοινές αναρτήσεις μαζί για giveaways, το να μην κάνουν κοινή ανάρτηση για την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, είναι ζήτημα. Εν προκειμένω βέβαια δεν υπήρξε ούτε καν ξεχωριστή ανακοίνωση από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη, δείγμα του ότι τα πράγματα μεταξύ τους δεν είναι καλά παρά το γεγονός πως μετά τον επεισοδιακό χωρισμό που είχαν με τα blocks και τα unfollow υπήρξε επανασύνδεση.

Η Ιωάννα Τούνη, μάλιστα, αυτό τον καιρό μένει και στο κοινό τους σπίτι στον Διόνυσο. Στη φωτογραφία, λοιπόν που δημοσίευσε, είναι δακρυσμένη και μιλάει για τη μητέρα της, καθώς έμαθε για την εγκυμοσύνη της μόλις λίγο καιρό μετά τον θάνατο της το Πάσχα. Δεν υπάρχει όμως καμία αναφορά στον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ούτε ως tag, ούτε ως mention.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου από τη μεριά του έχει επιλέξει τη σιωπή και η πρώτη του ανάρτηση μετά την ανακοίνωση ήταν μια θάλασσα κι ένα ηλιοβασίλεμα από το μέρος όπου βρίσκεται για διακοπές, ενώ μετά ακολούθησε και βίντεο με τον σκύλο του.

Δημήτρης Αλεξάνδρου ανάρτηση για εγκυμοσύνη

Όσο να 'ναι μια ανάρτηση την κάνεις για το παιδί που περιμένεις, από τη στιγμή που είσαι κάποιος που κάνει ανάρτηση για πολύ λιγότερο σημαντικά πράγματα.