Παιχνίδια στην άμμο σε γνωστή παραλία της Πάρου - Στιγμές ευτυχίας για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τα παιδιά της

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παιχνίδια στην άμμο σε γνωστή παραλία της Πάρου - Στιγμές ευτυχίας για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τα παιδιά της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της στο κανάλι του ALPHA, Happy Day, ετοίμασε βαλίτσες και έφυγε για το νησί που επισκέπτονται κάθε χρόνο, την Πάρο, με την οικογένειά της, τις δύο κόρες, τον ένα της γιο και τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό. Εκεί απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές και άφθονο κολύμπι στην θάλασσα, ενώ συχνά τα παιδιά της βρίσκουν έξυπνα παιχνίδια για να απασχολούνται όσο βρίσκονται κάτω από τον ήλιο.

Συνήθως παίζουν με την άμμο και δημιουργούν καστράκια, ενώ το Σαββατοκύριακο που πέρασε δοκίμασαν να θάψουν τα πόδια της μικρής κόρης της παρουσιάστριας και να της σχεδιάσουν μία μεγάλη ουρά γοργόνας, επίσης από άμμο. Έτσι, περνούν όλοι δημιουργικά τον χρόνο τους, με αποτέλεσμα μικροί και μεγάλοι να μην θέλουν να επιστρέψουν από τις διακοπές τους.

Παιχνίδια στην άμμο για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τα παιδιά της στην Πάρο

Σταματίνα Τσιμτσιλή - κόρη

Σταματίνα Τσιμτσιλή - γιος

Σταματίνα Τσιμτσιλή - παιδιά

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Συνάντηση ''γιγάντων" στο νησί

Κάθε καλοκαίρι τα νησιά των Κυκλάδων με ναυαρχίδες τη Μύκονο, την Πάρο και τη Σαντορίνη έχουν την τιμητική τους όσον αφορά την επισκεψιμότητα από ξένους αλλά και ντόπιους αστέρες. Πέρα από τη Μύκονο που είναι κάθε χρόνο σταθερά στην κορυφή της λίστας φαίνεται πως η Πάρος φέτος έχει πάρει φωτιά από celebrities. Εκεί βρίσκεται και ο Γιώργος Τσαλίκης, για οικογενειακές διακοπές και σε μια παραλία συνάντησε τυχαία παρουσιάστρια που επίσης απολαμβάνει στιγμές ξενοιασιάς στο όμορφο νησί.

Υπενθυμίζεται ότι στο νησί των Κυκλάδων βρίσκονται και το αγαπημένο ζευγάρι Ολυμπία Χοψονίδου και Βασίλης Σπανούλης τους οποίους έχει ήδη εντοπίσει πολλές φορές ο φωτογραφικός φακός, ενώ και η ίδια η Ολυμπία φροντίζει να ανεβάζει στον λογαριασμό της στο Instagram στιγμιότυπα από τις όμορφες στιγμές τους.

O τραγουδιστής με τη σύζυγο του Δώρα Δημητροπούλου και τα παιδιά τους βρίσκονται στο νησί για να απολαύσουν τον ήλιο, τη θάλασσα και τις ομορφιές του. Το μεσημέρι της Τρίτης 12/7 ο Γιώργος Τσαλίκης είχε και μία απρόσμενη συνάντηση αφού βρέθηκε στην ίδια παραλία με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή που βρίσκεται επίσης στην Πάρο με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και τα παιδιά τους.

Ανέβασαν μάλιστα μαζί και ένα ωραίο story