Καθόταν στα πόδια του και τον φιλούσε στο μάγουλο - Ο Snik σε τρυφερά τετ α τετ με την Γιώτα Ιωαννίδου

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καθόταν στα πόδια του και τον φιλούσε στο μάγουλο - Ο Snik σε τρυφερά τετ α τετ με την Γιώτα Ιωαννίδου

Ο Snik και η Γιώτα Ιωαννίδου, εδώ και λίγο διάστημα βρίσκονται σε σχέση, ωστόσο είχαν επιλέξει να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Από τη στιγμή, όμως, που οι φήμες φούντωσαν και οι πρώτες τους φωτογραφίες άρχισαν να δημοσιεύονται, οι ίδιοι αποφάσισαν να το επισημοποιήσουν μέσα από τα social media τους. Έκτοτε, με κάθε ευκαιρία πραγματοποιούν όλο και περισσότερες κοινές εμφανίσεις και αναρτήσεις.

Μάλιστα, το γνωστό μοντέλο τον ακολουθεί σε κάθε live του μέχρι στιγμής. Έτσι, προχώρησαν σε μία ακόμη κοινή δημοσίευση στο προφίλ τους στο Instagram, όπου εκείνη κάθεται στα πόδια του τράπερ και τον φιλάει στο μάγουλο, ενώ εκείνος στρέφει το βλέμμα του μακριά από την κάμερα. Το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και δεν βρίσκουν τον λόγο να το κρύβουν πια.

Η νέα εμφάνιση και τα φιλιά του Snik με την Γιώτα Ιωαννίδου

Snik - Γιώτα Ιωαννίδου

Στημένος ο ξυλοδαρμός με τον Light στα Mad VMA! Το βίντεο με όλη την αλήθεια

Χαμός επικράτησε πριν μια εβδομάδα κατά την διάρκεια των MAD VMA 2022 καθώς σημειώθηκε ένας πολύ άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ Snik και Light, δυο τράπερς που εδώ και χρόνια βρίσκεται σε τεράστια κόντρα.

Όλοι, είτε παρευρισκόμενοι είτε όχι, σχολίασαν τον εν λόγω καυγά ενώ μάλιστα δεν ήταν λίγοι αυτοί που ισχυρίστηκαν πως ήταν όλα στημένα από την διοργάνωση, μιας και λίγες ώρες μετά το συμβάν, ο Light δημοσίευσε ένα μήνυμα που είχε στείλει σε μέλος της παραγωγής και του ζητούσε να του αλλάξουν θέση και να τον βάλουν μακριά από τον Snik, γιατί οι συνέπειες μόνο καλές δεν θα είναι (διαβάστε το εδώ).

Μάλιστα, ο Γιώργος Μανίκας σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, αποκάλυψε πως παρόλο που ήταν στο κοινό των μουσικών βραβείων, δεν φοβήθηκε καθώς, μιας και γνώριζαν πως οι 2 τράπερς θα πιαστούν στα χέρια. Ο ίδιος τόνισε πως ήταν κάτι καθαρά στημένο, μιας και την επόμενη ημέρα του τσακωμού, τόσο ο Light όσο και ο Snik έκαναν αναρτήσεις με links για το νέο τους τραγούδι…