«Ο Αρίωνας...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καραβάτου για το γιο της στο Instagram

Η ανάρτηση

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Ο Αρίωνας...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καραβάτου για το γιο της στο Instagram

Η Κατερίνα Καραβάτου - η οποία πρόσφατα γιόρτασε τα έκτα γενέθλια του γιου της(δείτε εδώ την εντυπωσιακή τούρτα)- είναι μία αρκετά δυναμική γυναίκα και εργαζόμενη μητέρα, η οποία, όπως πάντα φροντίζει να δίνει πάντα προτεραιότητα και να περνάει ποιοτικό χρόνο με τα δυο της παιδιά, την Αέλια και τον Αριώνα, τα οποία απέκτησε από τον γάμο της με τον Κρατερό Κατσούλη.

Μιας και πλέον έχει ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν και τέλειωσε η εκπομπή της, έχει περισσότερο χρόνο για να ξεκουραστεί και να απολαύσει τις διακοπές της με τα παιδάκια της. Έτσι, το πρωί της Τρίτης 19/7 ανέβασε στο Instagram account της ένα post με φωτογραφίες, τις οποίες όμως τράβηξε ο γιος της.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καραβάτου με το γιο της

Ο Αρίωνας κάνει τα πρώτα του βήματα στη φωτογραφία και φωτογραφίζει τη μαμά του σε άκυρες στιγμές, έχοντας όμως μια καλλιτεχνική ματιά. «Ο Αρίωνας πειραματίζεται φωτογραφικά (χωρίς να μας προειδοποιεί…).

Εγώ προσπαθώ να κάνω κοτσάκι στο μαλλί, ο Κορδόνης δεν προσπαθεί να κάνει τίποτα πέρα από την καθημερινή του -και πολλές φορές ολοήμερη- σιέστα. Αυτά από εμάς! Καλημέρα!», γράφει στην ανάρτησή της η Κατερίνα Καραβάτου.

καραβατου

καραβατου γατα

καραβατου αριωνας

"Η φετινή σεζόν ήταν δύσκολη για εμένα γιατί..."

Αυλαία έριξε η εκπομπή Τι λες τώρα, το μεσημέρι της Κυριακής 26/6 (δείτε τι τηλεθέαση έκανε) με την Κατερίνα Καραβάτου να αποχαιρετά το τηλεοπτικό της κοινό. Μετά από μια δύσκολη χρονιά που πέρασε με το διαζύγιο της, τον κορωνοϊό και το θάνατο της μαμάς της, ολοκλήρωσε τη σεζόν.

Μετά λοιπόν το φινάλε, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, μιλώντας για τα συναισθήματα της και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

«Πολύ ωραία νιώσαμε. Αισθάνομαι ευγνώμων που μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω την εκπομπή και ήμουν ανάμεσα σε φίλους. Η φετινή σεζόν ήταν δύσκολη για εμένα γιατί συνέβησαν πάρα πολλά πράγματα» είπε αρχικά.

Αφού επιβεβαίωσε ότι το «Τι λες τώρα!» δεν θα συνεχίσει του χρόνου η παρουσιάστρια ανέφερε πως «για του χρόνου συμβαίνουν πολλά πράγματα είναι πάγια τακτική αυτή».

Σύμφωνα μάλιστα με την εκπομπή, η Κατερίνα Καραβάτου έχει δεχτεί πρόταση για να κάνει κάτι τελείως διαφορετικό.