Μάλλον δεν πήγε καλά η επανασύνδεση με τον Τσαγκρίδη - Οι αινιγματικές αναρτήσεις της Καινούργιου

Τι συνέβη;

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Μάλλον δεν πήγε καλά η επανασύνδεση με τον Τσαγκρίδη - Οι αινιγματικές αναρτήσεις της Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου, περνά στιγμές χαλάρωσης μετά το φινάλε της εκπομπής της και γεμίζει μπαταρίες για την επόμενη σεζόν, την στιγμή που η προσωπική της ζωή φαίνεται να είναι στα καλύτερά της μιας και όλοι αναφέρουν, όπως σχεδόν και η ίδια μέσα από μία σπόντα της, πως είναι και πάλι μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Τα τελευταία της ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας μπερδεύουν λίγο και αφήνουν ερωτηματικά κατά πόσο αυτή η επανασύνδεση έγινε πραγματικότητα ή κατά πόσο κράτησε. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, ούσα αρκετά ενεργή στα social media, δημοσίευσε δύο αναρτήσεις.

Οι αινιγματικές αναρτήσεις της Κατερίνας Καινούργιου

Στο πρώτο γράφει: « Κάποια μέρα κάποιος θα σε αγκαλιάσει τόσο δυνατά, που όλα τα σπασμένα κομμάτια σου θα ενωθούν ξανά» ενώ στο επόμενο: «Crying room».

αναρτήσεις της Καινούργιου

 αινιγματικές αναρτήσεις της Καινούργιου

Βέβαια Κατερίνα Καινούργιου έχει κερδίσει την πρώτη θέση στην καρδιά των γυναικών

Η Κατερίνα Καινούργιου, είναι γνωστό πλέον πως είναι μία από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, από τους πιο αληθινούς χαρακτήρες που μιλούν πάντα με ειλικρίνεια και χωρίς περιστροφές. Μετά το τέλος της εκπομπής της για αυτή τη σεζόν, περνά χρόνο για την εαυτό της (δείτε την απίστευτη αλλαγή στα μαλλιά της), και γεμίζει μπαταρίες για τη νέα σεζόν.

Μετά ωστόσο από το μεγάλο φινάλε, έγιναν γνωστά τα ευχάριστα για την εκπομπή της, σε ότι αφορά τα νούμερα τηλεθέασης.

Η ίδια και η ομάδα της κράτησαν συντροφιά κάθε πρωί στους τηλεθεατές, με χαρές γέλια και συγκινήσεις αλλά και εντάσεις, μιας και οι αληθινές σχέσεις των ανθρώπων δεν είναι πάντα βελούδινες, αλλά έχουν τα πάνω και τα κάτω τους.

«Η Κατερίνα χαμογέλασε πλατιά στους τηλεθεατές κι εκείνοι της χάρισαν την πρωτιά! Οι γυναίκες αγάπησαν, εμπιστεύτηκαν και «ψήφισαν» Κατερίνα Καινούργιου! Συγκεκριμένα το κοινό ηλικίας 18-54 έδωσε στην εκπομπή ποσοστό 16,5% και οι γυναίκες ηλικίας 25-44 χάρισαν απλόχερα την πρωτιά στην εκπομπή με ποσοστό 19,9%.»

 Στιγμές ευτυχίας για την Κατερίνα Καινούργιου