Βγαλμένη από παραμύθι η κρεβατοκάμαρα των νιόπαντρων Καπότση και Μεταξά - Με κουνουπιέρα και ονειροπαγίδες

Το εντυπωσιακό δωμάτιο του ζευγαριού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βγαλμένη από παραμύθι η κρεβατοκάμαρα των νιόπαντρων Καπότση και Μεταξά - Με κουνουπιέρα και ονειροπαγίδες

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν πριν μερικές μέρες η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης, με το ερωτευμένο και αγαπημένο ζευγάρι να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Ο γάμος ήταν βγαλμένος από παραμύθι και πολλοί ήταν οι φίλοι και συνεργάτες που βρισκόντουσαν μαζί τους την ξεχωριστή αυτή μέρα, με τα βίντεο και τις φωτογραφίες να πηγαίνουν σύννεφο!

Η γνωστή τραγουδίστρια φυσικά έχει μοιραστεί αρκετά στιγμιότυπα από το μυστήριο αλλά και γενικότερα από την νέα της καθημερινότητα ως νιόπαντρη, μιας και διατηρεί πολύ ενεργό τον λογαριασμό της στα social media. Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης 29/7, η Κόνι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα story, που είναι αγουροξυπνημένη και με τις πιτζάμες της στην κρεβατοκάμαρά τους.

Όπως βλέπουμε, το δωμάτιο του ζευγαριού είναι σε γήινα χρώματα, όπως άσπρο και μπεζ, έχει ένα τεράστιο κρεβάτι στην μέση ενώ μάλιστα έχουν τοποθετήσει και μια μεγάλη κουνουπιέρα με κρεμαστές ονειροπαγίδες.

Στα αριστερά φαίνεται και μια επίσης τεράστια άσπρη ντουλάπα αλλά και μερικά πιο μικρά έπιπλα και διακοσμητικά.

Φωτογραφία από την κρεβατοκάμαρα Μεταξά - Καπότση

Φωτογραφία από την κρεβατοκάμαρα Μεταξά - Καπότση

Φωτογραφίες από το υπόλοιπο σπίτι

Αν δεν είναι ο γάμος της χρονιάς αυτός, τότε ποιος; Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης πριν από λίγες ημέρες παντρεύτηκαν στην Κρήτη (δείτε εδώ τα 4 διαφορετικά νυφικά που φόρεσε) και η αλήθεια είναι πως μέχρι και σήμερα ο γάμος και το γλέντι συζητιούνται.

Ωστόσο, το ζευγάρι έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά του για λίγο, αφού έχει στα πλάνα του όπως γνωρίζουμε να φύγει διακοπές - γαμήλιο ταξίδι.

Πριν παντρευτούν συγκατοικούσαν αρκετό καιρό - σχεδόν από την αρχή της σχέσης τους βασικά - στο σπίτι που έχει κάνει δώρο ο Λευτέρης Πανταζής στην Κόνι Μεταξά, το οποίο είναι διώροφο, με πισίνα, δωμάτιο ντουλάπα, δυο μπάνια και πάει λέγοντας.