Γάμος σαν «παραμύθι» - Κόνι Μεταξά και Μάριος Καπότσης εμπλούτισαν το αλμπουμ της ονειρεμένης τελετής

Η τραγουδίστρια ανέβασε νέο slideshow

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Γάμος σαν «παραμύθι» - Κόνι Μεταξά και Μάριος Καπότσης εμπλούτισαν το αλμπουμ της ονειρεμένης τελετής

Ο γάμος του Μάριου Καπότση και της Κόνι Μεταξά θα μείνει αξέχαστος για πολύ καιρό τόσο στους καλεσμένους, όσο και στον κόσμο που έζησε μέσα από φωτογραφίες και βίντεο τη λαμπερή τελετή που έγινε στα Χανία. Η Μεταξά φρόντισε να εμπλουτίσει αυτό το φωτογραφικό υλικό με ένα νέο slideshow στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, και πραγματικά οι στιγμές έμοιαζαν παραμυθένιες.

Οι γονείς της τραγουδίστριας βρέθηκαν καθ' όλη τη διάρκεια στο πλάι της και μάλιστα της ευχήθηκαν και μέσα από τα social media. Τόσο ο Λευτέρης Πανταζής που έντυσε και μουσικά το wedding party, όσο και η Ζώζα Μεταξά που έδωσε το δικό της μήνυμα για το γάμο της κόρης της με μερικά πολύ τρυφερά λόγια.

Οι νέες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμου του Καπότση με την Κόνι Μεταξά

Ο Μάριος Καπότσης ντυμένος γάμπρος

Το ζευγάρι στην εκκλησία

Το τρυφερό κοίταγμα Μεταξά και Καπότση στην εκκλησία

Κόνι Μεταξά και Καπότσης φιλιούνται

Η Κόνι ξαπλωμένη σε μια λιμουζίνα

Ο Λευτέρης Πανταζής συνοδεύει την κόρη του στην εκκλησία

Η Κόνι Μεταξά μας δείχνει τις ευχές στο νυφικό της παπούτσι

Έτσι πέρασαν τις επόμενες ώρες μετά τον λαμπερό τους γάμο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης καθώς το απόγευμα του Σαββάτου 9/7 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στα Χανιά. Όπως ήταν αναμενόμενο ο γάμος του ερωτευμένου ζευγαριού ήταν άκρως εντυπωσιακός (δείτε εδώ τις μπομπονιέρες) μιας και είχαν 200 καλεσμένους.

Να τονίσουμε πως ο γάμος πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα, στα Φαλάσαρνα. Από την άλλη, το επόμενο πρωί το νεόνυμφο ζεύγος πήγε στην παραλία και χαλάρωσε όλη μέρα δίπλα στη θάλασσα μαζί με τους φίλους του.

Φίλοι και συγγενείς δεν δίστασαν να απαθανατίσουν τις τρυφερές στιγμές καθώς όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω η Κόνι Μεταξά φαίνεται να είναι αρκετά εξαντλημένη.

Ανάρτηση με την Κόνι Μεταξά