Χωρίς ίχνος μακιγιάζ η Δωροθέα Μερκούρη - Το πραγματικό πρόσωπο της πρώην του Παντζόπουλου

Παραμένει εντυπωσιακή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χωρίς ίχνος μακιγιάζ η Δωροθέα Μερκούρη - Το πραγματικό πρόσωπο της πρώην του Παντζόπουλου

Από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz είναι χωρίς αμφιβολία η Δωροθέα Μερκούρη, η οποία επιβεβαιώνει πως η φυσική ομορφιά είναι και η πιο ωραία, ειδικά όταν δεν συνοδεύεται από πολύ και έντονο μακιγιάζ.

Η ίδια πολλές φορές δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες της ίδιας αλλά και γενικότερα της καθημερινότητάς της, ενώ μάλιστα τον τελευταίο καιρό ακούγεται αρκετά το όνομά της, καθώς παρόλο που είναι πρώην σύντροφος του Μάκη Παντζόπουλου, η κόρη της, Γαία, βρίσκεται σε σχέση με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο Λάτσιο, με τον οποίο η Δωροθέα διατηρεί πολύ καλές επαφές.

Πριν μερικές ώρες, μάλιστα, το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία της, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και επεξεργασίας.

Η φωτογραφία της Δωροθέας Μερκούρη χωρίς ίχνος μακιγιάζ

«Χωρίς μακιγιάζ και χωρίς ανησυχίες. Να έχετε μια καταπληκτική Κυριακή υπέροχοι ονειροπόλοι. Βρήκα αυτά τα λουλούδια στο δρόμο μου προς την παραλία και σοκαρίστηκα με την ομορφιά τους. Είμαι ερωτευμένη με τη ζωή αυτή τη στιγμή», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Η φωτογραφία της Δωροθέας Μερκούρη χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Η πλαστική που έχει κάνει

Η ομορφιά της είναι απερίγραπτη, ωστόσο η ίδια δεν έχει διστάσει να αποκαλύψει πως στο παρελθόν είχε κάνει μια πλαστική επέμβαση στο πρόσωπό της.

Η πλαστική που έκανε η Δωροθέα Μερκούρη -

Συγκεκριμένα, η Δωροθέα είχε αποκαλύψει πως έχει πειράξει την μύτη της.

«Αυτό που με ενοχλεί στις Ελληνίδες είναι ότι ακόμη και σήμερα αλλάζουν το χρώμα των μαλλιών τους. Μου αρέσουν πάρα πολύ οι μελαχρινές γυναίκες και η Ελλάδα είναι γεμάτη από μελαχρινές. Κρίμα που ακόμα αποδέχονται μια μόδα που τις θέλει όλες αμερικανοξανθιές. Η Ελλάδα έχει πολύ ήλιο ακόμη και το χειμώνα, οπότε μπορούν να αφήνουν τα φυσικά τους χαρακτηριστικά και να παίζουν στο χρώμα με τα ρούχα τους. Επίσης, νιώθω ότι κάνουν την εμφάνισή τους “βιομηχανοποιημένη”, δηλαδή βγάζουν τα προσωπικά τους στοιχεία στην άκρη και γίνονται όλες ίδιες. Αυτό αφαιρεί από την εικόνα της προσωπικότητάς τους.

Η ομορφιά είναι κάτι που περνάει. Οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να θεωρούν ό,τι θέλουν ομορφιά και να εκτιμούν αυτό που θέλουν. Ως προς το ζήτημα των επεμβάσεων, είναι θέμα του καθενός. Αλλά η ζωή έχει μια πορεία την οποία καλά θα κάνουμε να καταλαβαίνουμε“», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.