Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Πώς τα πάνε γαμπρός και.. πεθερά - Όλη η αλήθεια για την σχέση του Άγγελου Λάτσιου και της Δωροθέας Μερκούρη

Πώς τα πάει με την μητέρα της συντρόφου του, Γαίας

Πώς τα πάνε γαμπρός και.. πεθερά - Όλη η αλήθεια για την σχέση του Άγγελου Λάτσιου και της Δωροθέας Μερκούρη
News 28.05.2022 09:48
Από Youweekly Team

Πολύ έχει απασχολήσει το τελευταίο διάστημα η κούκλα κόρη της Δωροθέα Μερκούρη, Γαία, μιας και τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε σχέση με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο Λάτσιο. Το ζευγάρι φαίνεται ευτυχισμένο και ερωτευμένο και συχνά μοιράζονται κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

Μπορεί κανείς από τους δυο να μην έχει μιλήσει ανοιχτά για την σχέση τους, ωστόσο οι φωτογραφίες αλλά και τα σχόλια κάτω από αυτές μιλούν από μόνα τους.

Μάλιστα, η σχέση των δύο παιδιών φαίνεται να είναι σοβαρή, μιας και η Γαία έχει γνωρίσει την οικογένεια του Άγγελου, με την οποία τα πάει και εξαιρετικά, μιας και αυτή τη στιγμή βρίσκονται όλοι μαζί για διακοπές, όπως πρόδωσε η Ελένη Μενεγάκη με μια φωτογραφία που δημοσίευσε πριν μερικές ώρες μαζί με τον γιο της και την κοπέλα του.

Καλά τα πάει όμως και με την Λιλίκα Παντζοπούλου, την πεθερά της Ελένης Μενεγάκη και μητέρα του Ματέο Παντζόπουλου, μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να σχολιάζει τις φωτογραφίες της Γαίας.

Ποια είναι όμως η σχέση του Άγγελου Λάτσιου και της Δωροθέας Μερκούρη

Ωστόσο, πολύ καλά φαίνεται πως τα πηγαίνει και ο Άγγελος Λάτσιος με την μητέρα της αγαπημένης του, Δωροθέα Μερκούρη, παρόλο που η ίδια στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με τον Ματέο. Όλα αυτά όμως φαίνεται πως τα έχουν αφήσει πίσω τους.

Γαμπρός και πεθερά, όπως χιουμοριστικά θα μπορούμε να τους πούμε, τα πηγαίνουν πολύ καλά, μιας και η Δωροθέα αρκετές φορές έχει εξίσου αφήσει τα δικά της σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του Άγγελου!

Όλη η αλήθεια για την σχέση του Άγγελου Λάτσιου και της Δωροθέας Μερκούερη

Με τι θέλει να ασχοληθεί η Γαία

Τόσο ο Άγγελος Λάτσιος όσο και η Γαία Μερκούρη είναι πολύ ελεύθερα πνεύματα και έτσι οι δυο τους έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με κάτι αρκετά δημιουργικό.

Η Γαία Μερκούρη, ιδανικά, θα ήθελε να ακολουθήσει σπουδές στον χώρο της τέχνης και συγκεκριμένα να ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία. Μάλιστα, μοιάζει ήδη να ρέπει προς αυτή την κατεύθυνση, έτοιμη να ξεδιπλώσει το ταλέντο της.

Τον τελευταίο καιρό φήμες που διαδίδονται με ταχύτητα φωτός στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz αναφέρουν πως η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου, γιου της Ελένης Μενεγάκη, Γαία Μερκούρη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Άγγελος Λάτσιος Γαία Μερκούρη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Σούσουρο» στο διαδίκτυο - Η νέα ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου έγινε ανάρπαστη μέσα σε δευτερόλεπτα

Η φωτογραφία με το "καυτό" φιλί στο στόμα! Σούσουρο με τον Άγγελο Λάτσιο και την Γαία Μερκούρη

Share