Άγγελος Λάτσιος: Η φωτογραφία της Γαίας Μερκούρη που έκανε την μητέρα του Παντζόπουλου να σχολιάσει

Τι της έγραψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγγελος Λάτσιος: Η φωτογραφία της Γαίας Μερκούρη που έκανε την μητέρα του Παντζόπουλου να σχολιάσει

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη ζουν έναν όμορφο έρωτα που παρά την δημοσιότητα των γονιών τους δεν κρύβουν τη σχέση τους από τα social media και πολλές φορές - ειδικά ο Άγγελος - έχει σχολιαστεί από τις πρωινές εκπομπές.

Ο Άγγελος και η Γαία μοιράζονται πολλές φωτογραφίες τους στα προφίλ τους στο Instagram και δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχει σχολιάσει και η μητέρα του 19χρονου, Ελένη Μενεγάκη.

Το σχόλια της Λιλίκας Παντζοπούλου σε φωτογραφία της Γαίας Μερκούρη

Όπως φαίνεται ο Άγγελος Λάτσιος έχει γνωρίσει την Γαία σε όλη την οικογένεια, αφού πάνε μαζί διακοπές και στην Άνδρο όπου διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα ο Ματέο Παντζόπουλος.

Σε μια πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε η Γαία και ήταν πολύ εντυπωσιακή, δεν δίστασε να της σχολιάσει πολλές καρδιές η μητέρα του επιχειρηματία και πεθερά της Ελένης Μενεγάκη, Λιλίκα Παντζοπούλου.

Ανάρτηση Γαίας Μερκούση σχόλιο μητέρας Παντζόπουλου

Με τι θέλει να ασχοληθεί η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη είναι ένα νεαρό και πολύ αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους, περνούν τις περισσότερες μέρες τους μαζί, ενώ ο ένας δείχνει να έχε βρει στο πρόσωπο του άλλου, το άλλο του μισό.

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες, η Γαία πήρε την απόφαση να απομακρυνθεί για λίγο από τα social media και έτσι έκλεισε τον προσωπικό της λογαριασμό ωστόσο σύντομα τον άνοιξε ξανά.

Τόσο ο Άγγελος Λάτσιος όσο και η Γαία Μερκούρη είναι πολύ ελεύθερα πνεύματα και έτσι οι δυο τους έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με κάτι αρκετά δημιουργικό.

Η Γαία Μερκούρη, ιδανικά, θα ήθελε να ακολουθήσει σπουδές στον χώρο της τέχνης και συγκεκριμένα να ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία. Μάλιστα, μοιάζει ήδη να ρέπει προς αυτή την κατεύθυνση, έτοιμη να ξεδιπλώσει το ταλέντο της.

Τον τελευταίο καιρό φήμες που διαδίδονται με ταχύτητα φωτός στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz αναφέρουν πως η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου, γιου της Ελένης Μενεγάκη, Γαία Μερκούρη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Άγγελος Λάτσιος Γαία Μερκούρη