Η Χριστίνα Μπόμπα προετοιμάζεται για την βάπτιση - Τα φορέματα της Σίλιας Κριθαριώτη που ενδέχεται να φορέσει

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Χριστίνα Μπόμπα προετοιμάζεται για την βάπτιση - Τα φορέματα της Σίλιας Κριθαριώτη που ενδέχεται να φορέσει

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης αυτό το διάστημα βρίσκονται στη Μύκονο για να απολαύσουν τις διακοπές τους με τα δύο τους παιδιά, αλλά και τους υπόλοιπους συγγενείς και φίλους τους, ενώ ταυτόχρονα έχουν ξεκινήσει να ετοιμάζουν όλα τα απαραίτητα για την βάφτιση της Αριάνας και της Φιλίππας (δείτε εδώ που και πότε θα γίνει).

Πέρα, λοιπόν, από τις μπομπονιέρες, τις τούρτες και τα ρούχα των κοριτσιών, η γλυκιά μανούλα πρέπει να αποφάσίσει και η ίδια τι θα φορέσει για να εντυπωσιάσει εκείνη την ημέρα. Έτσι, βρέθηκε στο ατελιέ της Σίλιας Κριθαριώτη και δοκίμασε μερικές από τις δημιουργίες της.

Η προετοιμασία της Χριστίνας Μπόμπα για την βάφτιση των παιδιών της

Το στιγμιότυπο το μοιράστηκε, μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Τρίτη 19/7, γράφοντας: «Προετοιμαζόμαστε για την βάπτιση».

Με ραγάδες στην κοιλιά - Τα υπέροχα σημάδια από την γέννηση που «σβήνει» στις αναρτήσεις της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να απαντήσει σε κάποιες συχνές ερωτήσεις που της κάνουν αρκετά συχνά οι διαδικτυακοί της φίλοι. Έτσι, η γνωστή influencer δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει ένα Q&A μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μιας και είναι διακοπές και έχει άπλετο χρόνο.

Μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Μπόμπα δεν δίστασε να αποκαλύψει τα κιλά που έχει ακόμη μετά από την εγκυμοσύνη των δίδυμων κοριτσιών της καθώς χρειάζεται άλλα 8 προκειμένοθ να επιστρέψει στα κιλά που ήταν πριν μείνει έγκυος.

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε τι έκανε με τις ραγάδες στην κοιλιά, αποκάλυψε πως ακόμη τις έχει, δείχνοντάς τες με μια φωτογραφία. Μπορεί η ίδια να επεξεργάζετε τις φωτογραφίες της, ώπος κάνουν εξάλλου οι περισσότεροι αλλά η αλήθεια είναι ότι σαν τα σημαδια της εγκυμοσύνης δεν υπαρχει τιποτα πιο ωραιο στο σώμα μιας γυναίκας.

Έτσι, στην απάντηση που δημσοίευσε δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά: «Δε νομίζω πως θα είμαι ποτέ ξανά η ίδια. Αλλάζει η ταυτότητά σου. Απλώς θέλει χρόνο να ισορροπήσεις στον καινούργιο σου ρόλο. Νομίζω πως έναν χρόνο μετά αισθάνομαι καλύτερα από ποτέ στη ζωή μου. Αλλά στην αρχή και για μένα ήταν δύσκολα».

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Φωτογραφίες με μαγιό της Χριστίνας Μπόμπα