Κάτω από τα νερά του καταρράκτη στη Σαμοθράκη η Ευγενία Σαμαρά - Οι διακοπές της στην Ελλάδα μετά το Παρίσι

Κούκλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κάτω από τα νερά του καταρράκτη στη Σαμοθράκη η Ευγενία Σαμαρά - Οι διακοπές της στην Ελλάδα μετά το Παρίσι

Η Ευγενία Σαμαρά, λίγες ημέρες πριν, μας ταξίδεψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς δημοσίευσε φωτογραφίες από το φαντασμαγορικό ταξίδι της στο Παρίσι, όπου πήγε με τον σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη. Οι διακοπές της, όμως, δεν τελείωσαν εκεί. Η ίδια βρέθηκε στην όμορφη Σαμοθράκη και κολύμπησε στους μαγευτικούς της καταρράκτες.

Τα στιγμιότυπα αυτά τα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, ποζάροντας κάτω από τα κρυστάλλινα νερά που έπεφταν στο κορμί της, το οποίο και "τράβηξε" το ενδιαφέρον του κοινού, καθώς οι κοιλιακοί της "βγάζουν μάτι". Το μαγιό που επέλεξε να φορέσει ήταν σε χακί και πράσινους τόνους, ενώ το χαμόγελό της, από την άλλη πλευρά, μιλάει από μόνο του για την χαρά της που βρίσκεται εκεί και μπορεί να απολαύσει λίγες στιγμές ηρεμίας πριν επιστρέψει στη δουλειά.

Η ανάρτηση της Ευγενίας Σαμαρά από τις διακοπές της στην Σαμοθράκη

Ευγενία Σαμαρά

Ευγενία Σαμαρά - Σαμοθράκη

Ευγενία Σαμαρά - Διακοπές

Από τον Σασμό, στο τιμόνι της παρουσίασης - Ποιο κανάλι την διεκδικεί

Στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμό, απολαύσαμε φέτος την Ευγενία Σαμαρά, η οποία έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό για τις υποκριτικές της ικανότητες (δείτε εδώ μερικά επικά σχόλια για την ίδια στο Twitter). Μάλιστα, δέχεται προτάσεις και για την παρουσίαση εκπομπή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της Real, η ηθοποιός ξεκίνησε τηλεοπτικά στους «Ράδιο αρβύλα», βρίσκεται σε συζητήσεις για την ανάληψη εκπομπής με θέμα τα αγαπημένα της κατοικίδια.

Έτσι, το Open προσέγγισε την Ευγενία Σαμαρά με πρόταση να μεταφέρει στην τηλεόραση την εκπομπή «Your pet show» που ήδη παρουσιάζει στο YouTube και αφορά το πρώτο application για υιοθεσίες και εξαφανίσεις ζώων.

Πιο συγκεκριμένα, η πρόταση του Open αφορά τη μεταφορά της εκπομπής στην υβριδική του υπηρεσία. Ακόμα δεν έχει κλείσει καμία συμφωνία, καθώς η Ευ. Σαμαρά φέρεται να συζητά την αξιοποίησή της σε ρόλο παρουσιάστριας και στον Alpha, όπου θα παραμείνει στο πρωταγωνιστικό καστ του «Σασμού».

undefined