Της κρατούσε τα χέρια και την κοιτούσε στα μάτια - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Γκερέκου για τον Βοσκόπουλο

Σήμερα έκλεισε ένα χρόνο από την ημέρα του θανάτου του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Της κρατούσε τα χέρια και την κοιτούσε στα μάτια - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Γκερέκου για τον Βοσκόπουλο

Την Τρίτη 19/7, ο Τόλης Βοσκόπουλος έκλεισε έναν χρόνο που έφυγε από τη ζωή και, παρά το γεγονός πως λίγες ημέρες πριν πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνό του, σε πολύ βαρύ κλίμα, η Άντζελα Γκερέκου, η λατρεμένη του σύζυγός, προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαρισμό στο Instagram, φανερώνοντας πως όσος καιρός κι αν έχει περάσει εκείνη δεν ξεχνάει.

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε είναι πιασμένοι και οι δύο αγκαλιά και μάλιστα στη δεύτερη κρατιούνται χέρι χέρι χαμογελώντας ο ένας στον άλλο. Ο έρωτάς τους ξεχείλιζε και αυτές οι στιγμές θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό της μεγάλης ηθοποιού.

Η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Άντζελα Γκερέκου

Τόλης Βοσκόπουλος

Τραγούδησε Βοσκόπουλο στο φινάλε της Γης της Ελιάς και έφερε δάκρυα στο κοινό

Η Γη της Ελιάς έριξε αυλαία για την πρώτη σεζόν το βράδυ της Πέμπτης (30/6) και μάλιστα έκλεισε με τον πιο συγκινητικό τρόπο, με τον γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου. Μία σκηνή από το γλέντι, με πρωταγωνίστρια την Άντζελα Γκερέκου ήταν αρκετή για να κάνει το κοινό να συγκινηθεί βαθύτατα.

Συγκεκριμένα, μετά τον πρώτο χορό του ζευγαριού, ο Φίλιππος σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο και αμέσως ξεκίνησε να παίζει το «Πριν χαθεί το όνειρό μας» του Τόλη Βοσκόπουλου.

Η Αθηνά, δηλαδή η Άντζελα Γκερέκου σηκώθηκε από τη θέση της και ξεκίνησε να τραγουδάει. Το κοινό συγκλονίστηκε τη στιγμή που η ηθοποιός κοιτάει συγκινημένη τον ουρανό. Αυτό άλλωστε φαίνεται πως είναι ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια μιας και το είχε τραγουδήσει με τη Μάρω Κοντού και τη Λυδία Κονιόρδου στα γυρίσματα της σειράς, λίγο καιρό μετά τον θάνατο του συζύγου της.

Τα σχόλια του Twitter για τη σκηνή της Άντζελας Γκερέκου στη Γη της Ελιάς