Monica Belluci: Η Ιταλίδα καλλονή ''πιάστηκε'' σε σόλο διακοπές στην Πάρο

Όσα χρόνια κι αν περάσουν παραμένει αναλλοίωτη!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Monica Belluci: Η Ιταλίδα καλλονή ''πιάστηκε'' σε σόλο διακοπές στην Πάρο

Τα ελληνικά νησιά είχαν την τιμητική τους και αυτό το καλοκαίρι, αφού έχουν γεμίσει κόσμο μεταξύ των οποίων και πολλοί εγχώριοι ή ξένοι αστέρες. Μία εξ αυτών είναι και η Ιταλίδα σταρ Monica Bellucci η οποία βρέθηκε στο νησί της Πάρου για άλλη μια χρονιά. Ο φακός κάποιου θαμώνα την απαθανάτισε μόνη σε κάποιο εστιατόριο του νησιού και η άγρυπνη soulaglamorous φρόντισε να αναδημοσιεύσει τη φωτογραφία.

Μαζί της φαίνεται να είναι και η πανέμορφη κόρη της Deva Cassel η οποία έχει δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες από το νησί. Η συνεχίστρια της Μπελούτσι είναι πραγματικά μοναδική ήδη από την τόσο νεαρή της ηλικία και μάλιστα πρόσφατα την καμάρωσε σε επίδειξη μόδας γνωστού οίκου μόδας, όπου πραγματικά μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με την παρουσία της.

Η φωτογραφία της Μόνικα Μπελούτσι από τις διακοπές της στην Πάρο

Δεν γνωρίζουμε αν τη συνόδευε κάποιος άντρας, ωστόσο η Ιταλίδα σταρ ξέρει να περνάει και μόνη της καλά!

Η Μόνικα Μπελούτσι σε σόλο διακοπές στην Πάρο

Η Monica Bellucci έχει βίλα στην Πάρο

Η γοητευτική Ιταλίδα ηθοποιός φαίνεται ότι περνάει τόσο ωραία στο νησί, που έχει αποφασίσει ότι θα το επισκεφτεί και άλλες φορές. Και μιας και είναι ξετρελαμένη με το νησί των Κυκλάδων, τι καλύτερο από το να χτίσει και το δικό της προσωπικό ησυχαστήριο, που θα της επιτρέψει να περνάει ακόμα μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα στη χώρα μας.

Οι φήμες για τα... σχέδια της Monica όλο και πληθαίνουν, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, τη βίλα της έχει αποφασίσει να τη χτίσει στην περιοχή Τσουκαλιά, δίπλα στο σπίτι των Γάλλων φίλων της που την φιλοξενούν αυτό το διάστημα.

Σύμφωνα με τους κατοίκους του νησιού η υπό κατασκευήν βίλα βρίσκεται σχεδόν κολλητά με το σπίτι των φίλων της ηθοποιού και σίγουρα εκείνοι ήταν που της έβαλαν την ιδέα να αποκτήσει το δικό της σπίτι στην Πάρο.

Πάντως στο νησί επικρατεί άκρα μυστικότητα για το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της βίλας και φυσικά για ευνόητους λόγους η Monica Bellucciδεν αποκαλύπτει τα σχέδιά της.

Η ίδια δεν έχει καμία σχέση με τις ντίβες που κατά καιρούς έχουν επισκεφτεί την Πάρο. Κυκλοφορεί άνετη με τα παιδιά της ανάμεσα στον κόσμο και μάλιστα σύμφωνα με Παριανούς έχει δείξει ιδιαίτερη αδυναμία στο… σουβλάκι.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα