Δεν τους έφτανε ο πρώτος θέλουν και δεύτερο - Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ παντρεύονται ξανά

Ο γάμος θα γίνει άμεσα και θα είναι σε πιο ανοιχτό κύκλο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Δεν τους έφτανε ο πρώτος θέλουν και δεύτερο - Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ παντρεύονται ξανά

Μόλις τρεις μέρες έχουν περάσει από τον γάμο - αστραπή του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ για τον οποίο τόσο οι ίδιοι όσο και οι φαν περίμεναν μια εικοσαετία γεμάτη πάθος, χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Εν τέλει το μυστήριο έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο, χωρίς την παραμικρή παρουσία ρεπόρτερ για αυτό και σύμφωνα με επίσημες πηγές οι δύο τους προγραμματίζουν και δεύτερο γάμο, αλλά και ένα λαμπερό πάρτι για οικογένεια και φίλους.

Φωτογραφίες από τον πρώτο γάμο ανέβασε η Λατίνα σταρ μέσα από μια πλατφόρμα που χρησιμοποιεί στο ίντερνετ, αφού στην τελετή δεν είχε πρόσβαση κανένας άλλος πέρα των πολύ κοντινών τους ανθρώπων. Μάλιστα προσέλαβαν και σεκιούριτι για να φυλάνε το χώρο. Στις εντυπωσιακές φωτογραφίες τους φαίνεται πως άλλαξε και δύο νυφικά.

Οι πληροφορίες για το δεύτερο γάμο και το μεγάλο πάρτι των «Bennifer»

Το ζευγάρι σχεδιάζει, σύμφωνα με το People, τη γαμήλια δεξίωση, η οποία θα είναι ένα μεγάλο πάρτι για να μπορεί το λαμπερό ζευγάρι να γιορτάσει με την οικογένεια και τους φίλους του.

«Δεν έχουν προγραμματίσει ακόμη μήνα του μέλιτος. Η Τζένιφερ λέει ότι κάθε μέρα με τον Μπεν είναι μήνας του μέλιτος», αναφέρει πηγή στο People.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ σχεδιάζουν και έναν δεύτερο γάμο, ο οποίος θα γίνει άμεσα και θα είναι σε πιο ανοιχτό κύκλο. Ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το μέρος στο οποίο το ζευγάρι θα ανταλλάξει για δεύτερη φορά όρκους αιώνιας αγάπης.

Άλλαξε το όνομά της μετά τον γάμο με τον Ben Affleck και οι φαν έγιναν έξαλλοι

Παρά τις ευτυχείς αντιδράσεις που ξεσήκωσε ο γάμος τους ηαπόφαση της γνωστής τραγουδίστριας να αλλάξει και το όνομα της μετά το γάμο για χάρη του καλού της φαίνεται να μην ευχαρίστησε και πολύ τους θαυμαστές και κάποιοι δεν της χαρίστηκαν στα social media.

Η Λατίνα τραγουδίστρια ενημέρωσε τους φανς της για το ευχάριστο γεγονός μέσω του ιστότοπου οnthejlo.com, όπου η ίδια μοιράζεται βίντεο από σημαντικές της στιγμές.

Η Τζένιφερ Λόπεζ επέλεξε να υπογράψει το συγκεκριμένο άρθρο με το όνομα Jennifer Lynn Affleck, ενώ όπως αποδεικνύεται από τα έγγραφα που υποβλήθηκαν στο Ληξιαρχείο η διάσημη σταρ θα αλλάξει το επίθετό της σε Τζένιφερ Άφλεκ. Ωστόσο στα social media ξέσπασαν αντιδράσεις μετά την απόφαση αυτή, καθώς θεωρήθηκε από πολλούς αναχρονιστική.