''Με τσάκισε, ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω'' - Η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε την κατάσταση της υγείας της

''Δεν είναι εύκολο προσέχετε…''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Με τσάκισε, ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω'' - Η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε την κατάσταση της υγείας της

Μια δύσκολη περίοδο φαίνεται πως περνάει η Βάνα Μπάρμπα, αφού πέρα από τις αποκαλύψεις που έκανε για μια γυναίκα που την ενοχλεί τα τελευταία δύο χρόνια, αντιμετωπίζει και κάποια προβλήματα υγείας. Το έκανε γνωστό μέσω μιας ανάρτησής της στο Facebook και προειδοποιεί τους φίλους την να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί καθώς εκείνη ακόμα δυσκολεύεται να συνέλθει.

Αναφέρεται φυσικά στην περιπέτεια που πέρασε τόσο η ίδια όσο και η κόρη της με τον κορωνοιό, αφού βρέθηκαν και οι δύο θετικές. Η ηθοποιός μέσα από τα λεγόμενά της φαίνεται ότι δεν είχε μια ήπια νόσηση, αφού ακόμα αντιμετωπίζει προβλήματα και δεν έχει γίνει τελείως καλά. Είναι άλλη μία περίπτωση στη μεγάλη σειρά των διάσημων που έχουν βρεθεί θετικοί το τελευταίο διάστημα.

Η ανάρτηση της Βάνας Μπαρμπα για τον κορωνοιό

Η Βάνα Μπάρμπα με νέα ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook αποκάλυψε πως δεν πέρασε καθόλου εύκολα αυτή την περιπέτεια και ακόμη δεν έχει γίνει τελείως καλά.

«Καλημέρα σε όλους με αγάπη… Με τσάκισε ο Covid ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω. Δεν είναι εύκολο προσέχετε… ύπουλος και μουλωχτός σαν το κακό… Μην ξεχνάτε ανθρώπους που είναι δίπλα μας και μας χρειάζονται. Θα σας πω τι ετοιμάζουμε εθελοντικά το σωματείο μας ποιες θα είναι οι δράσεις μας από Σεπτέμβριο ώστε να ενημερωνόμαστε και να πράττουμε το σωστό… Δύναμη ζωής. Λοιπόν ΑΓΑΠΗ» έγραψε η Βάνα Μπάρμπα στα social media.

Καλημέρα σε όλους μεαγαπη. .με τσάκισε ο covit ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω. Δεν είναι εύκολο προσέχετε. .. ύπουλος και...

Posted by Vana Barba on Monday, July 18, 2022

«Η γυναίκα αυτή είχε ερωτικό κόλλημα...» - Όλα όσα είπε για την εμμονική θαυμάστρια της

Η Βάνα Μπάρμπα παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική και εξομολογητική συνέντευξη το πρωί της Πέμπτης 23/6 στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Η κορυφαία ηθοποιός αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο την οποία βιώνει, αλλά και στις δικαστικές διαμάχες που έχει με γνωστούς επιχειρηματίες, όμως μίλησε και για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό της, με τις οποίες έχει φτάσει ένα βήμα πριν την δικαιοσύνη.

«Μια γυναίκα με κυνηγούσε κινήθηκα νομικά και σταμάτησε. Η γυναίκα αυτή είχε καθαρά ερωτικό κόλλημα μαζί μου, νόμιζε ότι είμαστε οικογένεια. Με έπαιρνε τηλέφωνο 200 φορές την ημέρα και χτυπούσε κουδούνια. Σταμάτησα τη δικαστική διαδικασία όταν με παρακάλεσε να το κάνω και μετά άρχισε πάλι τα ίδια».

«Μου έμεινε “προίκα” ο τίτλος του sex symbol. Υπήρξα τυχερή αλλά δεν το έβλεπα τότε, στεναχωριόμουν και έλεγα “γιατί δε με βλέπουν σοβαρά;”», σημείωσε για τον τίτλο του sex symbol. «Η ομορφιά λειτουργεί ως κατάρα στην Ελλάδα. Η Αλίκη όταν πήγε στην Επίδαυρο μόνο πεπονόφλουδες που δεν της έριξαν, τη χλεύασαν», είπε ακόμα η Βάνα Μπάρμπα, και συνέχισε τονίζοντας ότι «Κερδίσαμε Όσκαρ και δεν ήρθε κανείς να μου κάνει πρόταση για μια σοβαρή δουλειά».