«Βιώνω μια κατάσταση δύσκολη, θέλω να πάρω απόσταση...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Βάνα Μπάρμπα

«Έχω διαμάχες με επιχειρηματίες θα τους πάω δικαστικά»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Βιώνω μια κατάσταση δύσκολη, θέλω να πάρω απόσταση...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Βάνα Μπάρμπα

Η κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη!, το πρωί της Πέμπτης 23/6 συνάντησε τη Βάνα Μπάρμπα, η οποία μίλησε έξω από τα δόντια για όλους και όλα. Η λαμπερή ηθοποιός αναφέρθηκε για την επιθυμία της για μια τηλεοπτική εκπομπή αλλά και για τη δύσκολη προσωπική κατάσταση που βιώνει, μιας και θυμόμαστε πως πρόσφατα είχε και τεράστιο πρόβλημα με εμμονική θαυμάστρια.

Η εξομολόγηση της Βάνα Μπάρμπα για τις δυσκολίες που βιώνει

«Βιώνω μια κατάσταση δύσκολη προσωπικά, θέλω να πάρω μια απόσταση από τα πράγματα. Θέλω να δω τι έχω ανάγκη να κάνω, και τι μπορώ να κάνω», αποκάλυψε η αγαπημένη ηθοποιός.

«Σκέφτομαι μια καινούργια παράσταση, “Η κυρία καμία”, και να την κάνω περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και τα έσοδα να δοθούν στους καρκινοπαθείς», ανέφερε η ίδια, ενώ πρόσθεσε ότι «Θα κάνω την παράσταση τον Οκτώβριο. Είμαι έτοιμη να γυρίσω στο θέατρο μετά από 10 χρόνια απουσίας».

«Δε θέλω να ξαναγυρίσω στην τηλεόραση ποτέ. Η ανάγκη μου είναι το σινεμά, συζητάω μια πολύ ωραία πρόταση. Στην τηλεόραση διεκδικώ εκπομπή», ξεκαθάρισε η Βάνα Μπάρμπα, και εξήγησε ότι «Έχω προτείνει μια εκπομπή για την τηλεόραση το “Κόκκινο τραπέζι”. Δε θα έχει μόνο επώνυμους, τι επώνυμους και κουραφέξαλα! Στη μυθοπλασία δε θα ξαναγυρνούσα. Με εκπομπή θα γυρνούσα στην τηλεόραση και θα έκανα και… σκάνδαλο».

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στους ανθρώπους με τους οποίους θα ήθελε να εργαστεί σε μια τηλεοπτική εκπομπή. «Στην εκπομπή θα ήθελα να έχω μαζί μου τον Βαγγέλη Περρή και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τώρα συζητάω με κανάλι για την εκπομπή που θέλω να παρουσιάσω», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στο ελληνικό METOO και απαντώντας στο αν η ίδια έχει πέσει θύμα κακοποιητικών συμπεριφορών στη δουλειά της, η Βάνα Μπάρμπα είπε ότι «Δε δέχθηκα ποτέ σεξουαλική παρενόχληση. Η γενιά μου ήταν τυχερή. Δεν υπήρχε η σκληράδα και ο τελματισμός που υπάρχει σήμερα. Όποιος θέλει να μιλήσει για οτιδήποτε μπορεί να το κάνει οποιαδήποτε στιγμή».

Επίσης, αναφέρθηκε σε δικαστική διαμάχη που έχει με επιχειρηματίες, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Έχω διαμάχες με επιχειρηματίες θα τους πάω δικαστικά, φέρθηκαν άδικα σε εμένα και άλλους συναδέλφους μου». «Υπάρχουν άνθρωποι που νομίζουν πως μπορούν να κοροϊδεύουν τους άλλους ανθρώπους. Τα χρήματα που διεκδικώ ως αποζημίωση από τους επιχειρηματίες θα τα δώσω στο Χαμόγελο του Παιδιού», πρόσθεσε.

Σοκάρει σε νέες της δηλώσεις

Η γνωστή ηθοποιός έδωσε αυτή τη φορά μια νέα συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη, επιχειρώντας να δώσει νέες πληροφορίες σχετικά με την γυναίκα που την καταδιώκει μανιωδώς το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα αναγκάστηκε να της κάνει ασφαλιστικά μέτρα, καθώς η υπομονή της έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Οι συνεντεύξεις της ηθοποιού το τελευταίο διάστημα γίνονται σε βαρύ κλίμα, αφού το συμβάν με τη stalker φαίνεται να την απασχολεί πολύ και είναι λογικό. Έχουμε καιρό να τη δούμε να μιλάει για πιο ανάλαφρα θέματα με εξαίρεση μια δήλωσή της πριν από μερικές εβδομάδες, όπου μίλησε για το ρατσισμό που δέχονται οι γυναίκες πιο μεγάλης ηλικίας (δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξή της).

«Αυτή η γυναίκα με παρενοχλεί εδώ και τέσσερα χρόνια, κυρίως τηλεφωνικά. Έμαθε τα τηλέφωνά μου όταν ήμουν τομεάρχης Πολιτισμού στη Γλυφάδα και άρχισε να μου κάνει διάφορα περίεργα. Είχε φτάσει στο σημείο να μου στέλνει 100 μηνύματα και να μου κάνει και 100 κλήσεις τη μέρα. Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά χτυπάει και τα κουδούνια στο σπίτι και ενοχλεί και την κόρη μου», είπε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.

Η Βάνα Μπάρμπα είπε στη συνέχεια: «Συμβουλεύτηκα τη δικηγόρο μου, την κυρία Λιάνα Παπαδοπούλου, και με συμβούλεψε να της κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα, λέγοντας πως θα σταματήσει να το κάνει, γιατί δεν έχει λεφτά να πληρώσει. Μετά σκέφτηκα να δώσω μια ευκαιρία σε αυτή τη γυναίκα, μήπως έχει τα δικά της θέματα.

Έχω μηνύματα που μου λέει “δεν θα το ξανακάνω”, ακολούθησαν δυο μέρες σιωπής και ηρεμίας και είπα ότι επιτέλους σταμάτησε. Όμως τελικά την τρίτη μέρα αγρίεψε και πάλι, άρχισε τα ίδια και χτύπαγε τα κουδούνια. Και τώρα που μιλάμε παίρνει τηλέφωνο».

Κλείνοντας, η Βάνα Μπάρμπα ανέφερε: «Κάποια στιγμή είχε έρθει κάτω από το σπίτι μου με ένα μπουκάλι βότκα. Συνεχίζει να με παρενοχλεί. Δεν αντέχω άλλο. Πλέον κατέθεσα ασφαλιστικά μέτρα και από εδώ και πέρα το λόγο έχουν η δικαιοσύνη και η αστυνομία. Έχω ανάγκη προστασίας, ανησυχώ για οποιοδήποτε ατύχημα. Υποφέρω χρόνια, είναι stalker. Βρήκε ακόμα και τα τηλέφωνα στο χωριό του πατέρα μου».

Η Βάνα Μπάρμπα σε συνέντευξή της