Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Φανερά απογοητευμένη η Βάνα Μπάρμπα σε νέες δηλώσεις της - «Υπάρχει ρατσισμός της ομορφιάς!»

Αρκετά προβληματισμένη με όσα ισχύουν πλέον

Φανερά απογοητευμένη η Βάνα Μπάρμπα σε νέες δηλώσεις της - «Υπάρχει ρατσισμός της ομορφιάς!»
News 24.05.2022 10:28
Από Πέννυ Μαστοράκου

Τη Βάνα Μπάρμπα, της οποίας οι δηλώσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη προκάλεσαν αρκετές αντιδράσεις πριν λίγο καιρό, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star και μεταξύ άλλων η ηθοποιός έδωσε μία αφοπλιστική απάντηση για όσα ισχύουν πλέον σε όσους είναι εμφανίσιμοι, αλλά και για τα σχόλια που γίνονται σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Οι αφοπλιστικές δηλώσεις της Βάνα Μπάρμπα

Συγκεκριμένα η ηθοποιός ανέφερε πως θέλει να βοηθήσει τα νέα άτομα και να δημιουργήσει μία εταιρεία management που να το κάνει αυτό. Θα ήθελε μεταξύ άλλων να συμμετάσχει αφιλοκερδώς σε ταινία ώστε όπως χαρακτηριστικά ανέφερε "να είναι χρήσιμη" αλλά μίλησε και για το ρατσισμό του χρόνου , δηλαδή τα όσα ακούει μια γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά και το ρατσισμό της ομορφιάς, δηλαδή να κοιτάμε μόνο την εξωτερική εμφάνιση κάποιου.

«Δεν περνάνε αυτά, θα του κάνω μήνυση»

Το πρωί της Δευτέρας (23/5) η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια την ώρα που βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής δεν δίστασε να κάνει μια αποκάλυψη που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει και για το πρόβλημα υγείας του αγαπημένου της πατέρα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Πέρασα πολύ μεγάλες προδοσίες με ανθρώπους που κι εγώ θα καταγγείλω στη Δικαιοσύνη προσεχώς. Ήταν τρομακτικό! Είναι απίστευτο, ήταν προδοσία. Χρησιμοποίησαν το όνομά μου. Είναι τρομερό, την έχω πατήσει από φίλους.

Είναι μεγάλος επιχειρηματίας που ανήκει στον χώρο των Media. Είναι απίστευτο από που έπαθα, μεγάλη ζημιά. Πρέπει να είμαι σίγουρη ότι το έκανε ο ίδιος και μετά θα το μάθετε όλοι! Αυτός που έχει πράξει άσχημα πρέπει να το πληρώνει. Και πρέπει να βγαίνουν όλα στο φως.

Πραγματικά έπαθα ζημιά, ένα μήνα τώρα τρέχω και είμαι μια μάνα με ένα παιδί. Αν είναι αυτός από πίσω, από μένα θα πάρει μήνυση και θα το μάθετε σύντομα. Είναι ιδιοκτήτης, έχουν κάνει χιλιάδες εκβιασμούς, μεγάλη ζημιά σε πολύ κόσμο και τους αφήνουν και απλήρωτους. Σε μένα λοιπόν, στην Βάνα Μπάρμπα δεν περνάνε αυτά».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νέες δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα υπέρ του Φιλιππίδη - «Θέλω να υποστηρίξω έναν άνθρωπο που...»

Έξαλλη η Βάνα Μπάρμπα με δημοσιογράφο του Super Κατερίνα - «Μη με βάζετε να....»

Share