Πολύ δύσκολες ώρες για την Βάνα Μπάρμπα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πολύ δύσκολες ώρες για την Βάνα Μπάρμπα

Η Βάνα Μπάρμπα το πρωί της Κυριακής του Πάσχα 24/4 μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ προχώρησε σε μια αποκάλυψη για τον αγαπημένο της πατέρα καθώς ο ίδιος αντιμετώπισε ένα αρκετά δύσκολο πρόβλημα υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δεν δίστασε να εκφράσει το δικό της "ευχαριστώ" δημόσια στους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου Φιλιατών στη Θεσπρωτία όπου κατέφυγε.

Οι συγκινητικές δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς που κρατάνε Θερμοπύλες. Γιατροί προσωπικό δουλεύουν μέρα -νύχτα ενώ μεγάλοι γιατροί δεν αντέχουν και φεύγουν από εκεί». Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα με τις δηλώσεις της για το κίνημα #metoo.

Η Βάνα Μπάρμπα με την κόρη της, Φαίδρα βρίσκονται ένα βήμα πριν πουν το "ναι" σε γνωστή εκπομπή

Το Star φαίνεται πως θέλει να βάλει ακόμη πιο υψηλούς στόχους την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν καθώς όπως φάνηκε το χορευτικό show, «Danincing with the stars» δεν πήγε έτσι όπως το φανταζόντουσαν. Ωστόσο, οι συζητήσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αρκετές καθώς σύμφωνα με την Espresso, η εκπομπή «Asia Express» φλερτάρει με αρκετά γνωστά ονόματα όπως είναι και αυτό της Βάνας Μπάρμπα με την κόρη της.

Όλες οι πληροφορίες για το Asia Express

Τα εννέα ζευγάρια των celebrities, που ακόμη αναζητούνται, θα προσπαθήσουν να ταξιδέψουν κάτω από αντίξοες συνθήκες για να διασχίσουν τέσσερις χώρες της Ασίας. Βιετνάμ, Λάος, Καμπότζη, Ταϊλάνδη είναι οι σταθμοί του πρώτου ταξιδιού on the road όπου θα κληθούν να βρεθούν οι παίκτες.

Μέχρι τώρα δεν είναι λίγοι οι celebrities που έχουν δεχτεί πρόταση, ωστόσο η παραγωγή δεν έχει κατορθώσει να συμπληρώσει και να βρει τα ζευγάρια που θα πάρουν το «ρίσκο». Ποιοι θα πουν το τελικό "ναι";