Εφιαλτική νύχτα για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - Η ανάρτησή του για τις φωτιές

To σπίτι τους είναι πολύ κοντά στο μέτωπο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Εφιαλτική νύχτα για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - Η ανάρτησή του για τις φωτιές

Νύχτα τρόμου και απόγνωσης ζουν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, όπως και χιλιάδες άλλοι συμπολίτες μας που κατοικούν στις περιοχές στα πέριξ της Πεντέλης. Το σπίτι του ζευγαριού βρίσκεται στο Διόνυσο που είναι σε κοντινή απόσταση από την Πεντέλη και όπως είναι λογικό φοβάται τόσο για την κατοικία του, όσο και για το τι θα συμβεί στους γύρω του, αφού οι ειδικοί έχουν προειδοποιήσει ότι θα συνεχιστούν οι θυελλώδεις άνεμοι.

Είναι η πρώτη ανάρτηση που κάνει ο Αλεξάνδρου μετά από ώρες, αφού ακόμα δεν έχει πάρει θέση και δεν έχει σχολιάσει το γεγονός ότι η σύντροφός του είναι έγκυος, με αποτέλεσμα από πολλούς να κρίνεται αρνητικά, ειδικότερα στο Twitter. Οι αναρτήσεις του μέχρι στιγμής είχαν περιοριστεί σε κάποια τοπία.

Το συγκλονιστικό story του Δημήτρη Αλεξάνδρου - Φοβούνται για την επέκταση της φωτιάς

«Αν έχετε λίγη τσίπα επάνω σας παραιτηθείτε μόνοι σας», γράφει οργισμένος.

To post που έκανε ο Αλεξάνδρου για τις φωτιές

«Ο Μήτσος θα γίνει πατέρας!» - Η ανάρτηση της Αλεξανδράκη που ξεκαθαρίζει τα παντα για Αλεξάνδρου και Τούνη

Από εχθές η είδηση της εγκυμοσύνης της Ιωάννας Τούνη είναι στα τοπ θέματα της επικαιρότητας αφού η γνωστή influencer το πήρε απόφαση και επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να γίνονται γονείς με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που απόρησαν με τη στάση του, αφού παρά τις πολλές ώρες που έχουν περάσει από τη στιγμή της ανακοίνωσης δεν έχει ανεβάσει κάτι σχετικό με την εγκυμοσύνη της συντρόφου του. Η καλή φίλη και γειτόνισσα του ζευγαριού Δήμητρα Αλεξανδράκη, ανέβασε ένα μακροσκελές ποστ στο instagram με το οποίο ξεκαθάρισε τα πάντα.

Υπενθυμίζεται πως η Τούνη με χθεσινή της ανάρτηση επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της και μάλιστα αποκάλυψε ότι είναι τριών μηνών έγκυος και πως δεν ήθελε να το αποκαλύψει καθώς περνούσε μια δύσκολη ψυχολογικά περίοδο. Χιλιάδες ήταν αυτοί διάσημοι και μη που έσπευσαν να της ευχηθούν κάτω στα σχόλια του post.

16 Μαΐου !
Από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου !
Σας είχα πει να θυμάστε αυτή την ημερομηνία !
2 άνθρωποι που υπέρ αγαπάω θα γίνουν γονείς !

Μπήκαμε στο γυμναστήριο , πήγαμε στη τουαλέτα , της έδειξα πως να κάνει το τεστ (γιατί δεν είχε ξανά κάνει η ξανθούλα μου) βγαίνει μου το δίνει και ρωτάει ,, ο σταυρός που βγάζει τι είναι ? Έχω μείνει παγωτό , κυριολεκτικά !!! Την κοιτάω, με ξανά ρωτάει και της λέω είσαι έγκυος??? Είσαι έγκυος !!
Ναι είσαι έγκυοοοος !!! Είσαι έγκυος !! Είσαι σίγουρα έγκυος !! Θα κανείς μωρό ! Θα γίνεις μάνα ! Ο Μήτσος θα γίνει πατέρας ! Σοκκκ είσαι έγκυος !!!! Βγαίνουμε απ έξω γρήγορα μην μας πάρουν χαμπάρι από τα τόσα δάκρυα χαράς και λέω πρέπει να βγάλουμε μια φωτό όπως είμαστε να θυμόμαστε αυτή την ημέρα !

Όλα τα καλά του Θεού με τις ευλογίες Του, μέσα από από τη ψυχή μου να έχεις μια υπέροχη κύηση και μία εύκολη γέννα !
Υγεία και αγάπη να έχετε σε όλη σας τη ζωή !

Δίπλα σας πιο δυνατή και από βράχο θα προσπαθήσω να είμαι ! Όσο φόβο , άγχος αγωνία κι αν έχετε μόλις έρθει το αγγελούδι σας θα φύγουν όλα ! Ανθρώπινα πανέμορφα συναισθήματα στον έρχομαι ενός “φασολάκι”
Σαν μια γροθιά να μεγαλώσετε τον καρπό του έρωτα σας με την περίσσεια αγάπη και καλοσύνη που έχετε !
Σας αγαπάω ΑΠΕΙΡΑ
@j.touni
@dimitris_alexandrou

Το ποστ της Αλεξανδράκη για τους Τούνη και Αλεξάνδρου