Με μαύρο ολόσωμο μαγιό με ανοιχτή πλάτη - Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη "άναψε φωτιές" στο Instagram

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μαύρο ολόσωμο μαγιό με ανοιχτή πλάτη - Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει ξεκινήσει να απολαμβάνει το καλοκαίρι της εδώ και πολύ καιρό, καθώς όποτε βρίσκει την ευκαιρία ταξιδεύει σε κάποιο νησί για να ξεκουραστεί, να διασκεδάσει και να κάνει τις βουτιές της, είτε είναι με παρέα είτε είναι μακριά από τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος βρίσκεται στα Κήθυρα με άλλη παρέα.

Σε κάθε μέρος που επισκέπτεται τραβάει η ίδια τραβάει πολλές φωτογραφίες για να μας δείξει που βρίσκεται, αλλά και για να μας παρουσιάσει το γυμνασμένο της κορμί μπροστά από τις παραλίες και τα πανέμορφα τοπία. Μάλιστα, έχει ξεκινήσει και το σέρφινγκ, με το οποίο ασχολιόταν και παλιότερα, γεγονός που βοηθάει στο να διατηρείται σε αυτή την φυσική κατάσταση.

Η νέα φωτογραφία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με μαγιό

Συνδυάζοντας, λοιπόν, αυτά τα δύο στοιχεία, η δημοσιογράφος ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαρισμό στο Instagram, την Τρίτη 19/7, όπου πόζαρε κρατώντας την σανίδα της, φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό με ανοιχτή πλάτη και δείχνοντας την πίσω της όψη. Και φυσικά, τα σχόλια κάτω από αυτήν πήραν "φωτιά".

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η απάντησή της στις φήμες χωρισμού με τον Βασάλο

Στην Αθήνα επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά από 1,5 μήνα στην Ασία, μιας και ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για το νέο ριάλιτι του Star, Asia Express. Την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος μέσα από βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram ενώ την ίδια ώρα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να ταξιδέψει στην Κρήτη.

Η δημοσιογράφος μέσα από αναρτήσεις της έφτασε στα Χανιά, ωστόσο κάτω από αυτές δέχτηκε αρκετά σχόλια, ένα από τα οποία αφορούσε την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, μιας και τον τελευταίο καιρό υπάρχουν πολλές φήμες που τους θέλουν να έχουν χωρίσει μετά από 5 χρόνια σχέσης.

– Ο Κωνσταντίνος επιστρέφει Ελλάδα και την ίδια μέρα φεύγεις… γιατί; Θα ανακοινωθεί κάτι;

– Σαν τι θα ήθελες να ανακοινωθεί;

– Όχι χωρισμός για ένα τόσο όμορφο ζευγάρι!

– Δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση μην ανησυχείς!

Η απάντηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο & τον φημολογούμενο χωρισμό τους