«Πόσο χαμηλά θα πέσουμε;» - Ξέσπασε η Εριέττα Κούρκουλου για τον καταιγισμό αρνητικών σχολίων για την εγκυμοσύνη της Τούνη

Είναι στο πλευρό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Πόσο χαμηλά θα πέσουμε;» - Ξέσπασε η Εριέττα Κούρκουλου για τον καταιγισμό αρνητικών σχολίων για την εγκυμοσύνη της Τούνη

Η Εριέττα Κούρκουλου είναι μία από τις γυναίκες της εγχώριας showbiz που ασχολούνται ενεργά με τα κοινωνικά θέματα και δεν διστάζουν να εκφράσουν την άποψή τους για να υπερασπιστούν τα πιστεύω τους. Το ίδιο είχε συμβεί και με το περιστατικό στο Αττικό Ζωολογικό και τον χιμπατζή που ξέφυγε. Αυτή τη φορά, όμως, αναφέρθηκε σε ένα ζήτημα που επηρεάζει και εκείνη, καθώς σχετίζεται με την μητρότητα.

Την Δευτέρα 18/7, λοιπόν, η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε πως θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα και πέρα από τις ευχές που δέχθηκε από τους φίλους, αλλά και το κοινό της, υπήρξαν κάποιοι οι οποίοι άφησαν ορισμένα πικρόχολα σχόλια γι' αυτό το χαρμόσυνο γεγονός, με αποτέλεσμα η πρώτη να ξεσπάσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η στήριξη της Εριέττας Κούρκουλου στην Ιωάννα Τούνη για την εγκυμοσύνη της

Ανέβασε, δηλαδή, την φωτογραφία της Influencer σε συνδυασμό με κάποια από τα μηνύματα που έλαβε κάτω από αυτήν και έγραψε χαρακτηριστικά: «Πόσο χαμηλά θα πέσουμε ακόμη;».

Εριέττα Κούρκουλου για Ιωάννα Τούνη

«Έλα μαζί το...»

Η Ιωάννα Τούνη, όπως εξηγήσαμε, το απόγευμα της Δευτέρας 18/7 επιβεβαίωσε τις φήμες των τελευταίων ημερών πως ετοιμάζεται να γίνει μανούλα για πρώτη φορά(δείτε το εδώ). Η γνωστή influencer μέσα από μια πολύ συγκινητική της ανάρτηση στο Instagram όπου κρατάει στο χέρι το θετικό τεστ εγκυμοσύνης το έκανε ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό και φυσικά στα σχόλια πολλές διάσημες προσωπικότητες έσπευσαν να της ευχηθούν.

Στη μακροσκελή της ανάρτηση, εντύπωση προκάλεσε ωστόσο πως δεν έκανε καμία αναφορά στον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια και οι ευχές από τους διαδικτυακούς της ακολούθους, κάτω από την ανάρτηση της εγκυμοσύνης της, ήταν αμέτρητα.

Ανάμεσα σε αυτά, ξεχώρισε σίγουρα το σχόλιο της Super Κικής, που επίσης είναι έγκυος και μάλιστα η Ιωάννα Τούνη ήταν ανάμεσα από τα άτομα που την είχε πείσει να κρατήσει το παιδί.

«Ιωάννα μου» έγραψε η Super Κική, βάζοντας παράλληλα μια κόκκινη καρδιά, με την Ιωάννα Τούνη να της απαντά με νόημα: «Έλα μαζί το λούκι».

Super Κική σe Ιωάννα Τούνη