Χώρισαν για τα μάτια μιας άλλης - Τι συνέβη ανάμεσα σε Αμούτζα & Πιερίδου

Ξαφνικό σκάνδαλο με τον πρωταγωνιστή του Σασμού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χώρισαν για τα μάτια μιας άλλης - Τι συνέβη ανάμεσα σε Αμούτζα & Πιερίδου

Η επίσημη αιτία του χωρισμού είναι η συνηθισμένη σε αυτές τις περιπτώσεις: Οι δυο τους άφησε να εννοηθεί πως μετά από περίπου ένα χρόνο συγκατοίκησης συνειδητοποίησαν ότι αυτά που τους χωρίζουν είναι περισσότερα από εκείνα που τους κρατούν μαζί και ότι δεν υπάρχει λόγος να πιέζονται.

Έτσι, αποφάσισαν ότι είναι καλύτερο να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. "Αν δεν ήταν ο Γιώργος νομίζω ότι δεν θα έπαιρνα την απόφαση να μετακομίσω και μάλιστα εν μέσω πανδημίας στην Αθήνα. Εξελίχθηκε με ταχείς ρυθμούς, γιατί με το που γνωριστήκαμε κατευθείαν μείναμε μαζί. Στην συγκατοίκηση γνωρίζει ο ένας τον άλλον όπως πραγματικά είναι, αλλά χάνεις το πρώτο κομμάτι της σχέσης, το οποίο θεωρώ εξίσου σημαντικό", είχε πει η Έλενα Πιερίδου. Από την άλλη ο Γιώργος Αμούτζας που αυτό το διάστημα περιοδεύει με την παράσταση Φιλοκτήτης, είχε εμμέσως επιβεβαιώσει τον χωρισμό του από δηλώσεις του.

Η κόντρα για την "άλλη"

Το παρασκήνιο του Σασμού, σύμφωνα με σημερινό 20/7, δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, όμως, λέει άλλη ιστορία και κάνει λόγο για τη νεαρή συμπρωταγωνίστρια του Αμούτζα, με την οποία ήρθαν κοντά, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από την - τότε - σύντροφό του.

Αμούτζας & Πιερίδου χωρισμός

Η Έλενα Πιερίδου αισθάνθηκε δυσάρεστα για την σχέση του συντρόφου της με την συμπρωταγωνίστριά του, γεγονός που του μετέφερε. Οι συχνές έξοδοι και η στενή παρέα του με την συνάδελφο, όμως, δεν σταμάτησαν, με συνέπεια ανάμεσα στο ζευγάρι να δημιουργηθεί τρομερή ρήξη. Δεν κατόρθωσαν να βρουν τη λύση και τελικά χώρισαν.

Η νεαρή ηθοποιός βρίσκεται, πλέον, το μεγαλύτερο διάστημα στην Κύπρο, καθώς έφυγε από το σπίτι που συγκατοικούσαν με τον Αμούτζα και συζητά κάποιες επαγγελματικές προτάσεις που έχει εκεί.

Και οι δυο έχουν επιλέξει να μην απασχολούν με την προσωπική τους ζωή κι ακόμα και μετά τον χωρισμό δεν άφησαν ποτέ αιχμές ο ένας για τον άλλον. Επικεντρώνονται στην καλλιτεχνική τους πορεία και κινούνται με αξιοπρέπεια και σεβασμό.