Φωτιά Πεντέλη: "Τσακίζει" κόκαλα η ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φωτιά Πεντέλη:

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η χώρα τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την πυρκαγιά στην Πεντέλη καθώς το πρωί της Τετάρτης (20/7) ανακοινώθηκε ο πρώτος νεκρός ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του καθώς δεν άντεξε το γεγονός πως κάηκε για τέταρτη φορά η οικεία του (δείτε εδώ αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ).

Από την άλλοι, αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν ξεκινήσει να κάνουν τις αναρτήσεις τους μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς καθώς η όλη κατάσταση τους θλίβει ιδιαιτέρως. Ανάμεσά τους και ο Βασίλης Μπισμπίκης όπου ο φακός τον απαθανάτισε το βράδυ της Κυριακής (17/9) στην Χαλκίδα για σουβλάκια και μπύρες μαζί με την Δέσποινα Βανδή.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το τελευταίο δέντρο κρατήστε το για να κρεμαστείτε».

Η ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη για την πυργκαγιά στην Πεντέλη

Ανάρτηση Βασίλη Μπισμπίκη

«Δεν ήθελε να φύγει από το σπίτι της» - Σοκαριστικό περιστατικό με εγκυμονούσα στον 8ο μήνα

Η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης 19/7 στην Πεντέλη έχει δημιουργήσει τρομακτικές εικόνες και στιγμές για τους κατοίκους της περιοχής, καθώς καλούνται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους χωρίς να γνωρίζουν αν θα χάσουν όλα τους τα υπάρχοντα. Μάλιστα, ένας από τους κατοίκους αρνείται να εκκενώσει τον χώρο του ό,τι και να συμβεί.

Το γεγονός, όμως, πως πολλοί από τους ανθρώπους που καλούνται να αποχωρήσουν είναι άνθρωποι που βρίσκονται σε ανάγκη προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη φρίκη. Στην κάμερα του ALPHA μίλησε και μία γυναίκα για μία εγκυμονούσα, η οποία έπρεπε πάση θυσία να απομακρυνθεί και να βρεθεί σε ασφαλές μέρος.

«Τη βγάλαμε με το ζόρι, τη βγάλαμε σιγά σιγά. Ευτυχώς είναι μικρή κοπέλα, είναι 8 μηνών έγκυος, έπαθε σοκ και τη βγάλαμε να μείνει στην Παλλήνη στον αδερφό της. Δεν ήθελε να φύγει από το σπίτι της αλλά τελικά πείστηκε», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Εδώ φλεγόταν όλο αυτό. Και αν πάτε από εκεί, καίγεται και ένα σπίτι από την άλλη πλευρά, έχουν καεί κι άλλα σπίτια».