Με μικροσκοπικό πράσινο μπικίνι στη Μύκονο η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου στο πλευρό του - Τρυφερές στιγμές για το ζευγάρι

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μικροσκοπικό πράσινο μπικίνι στη Μύκονο η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου στο πλευρό του - Τρυφερές στιγμές για το ζευγάρι

Ο Ηλίας Μπόγδανος, αφού αποχαιρέτησε το X-Factor, τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες του, πήρε το κορίτσι του, την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου και ξεκίνησαν τις διακοπές τους στη Μύκονο. Οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και δεν διστάζουν να το δείξουν σε όλους, αφού δεν κομπλάρουν ποτέ μπροστά στις κάμερες που είναι στραμμένες επάνω τους.

Τα τρυφερά στιγμιότυπα του Ηλία Μπόγδανου με την σύντροφό του στην παραλία

Αυτή τη φορά εντοπίστηκαν στην παραλία, όσο έκαναν τις βουτιές τους, με τον τραγουδιστή να κάνει εντυπωσιακές τούμπες στον αέρα, ενώ δεν έλειψαν και οι τρυφερές τους στιγμές. Το μοντέλο φορούσε ένα πράσινο μικροσκοπικό μαγιό που ταιριάζει απόλυτα με την επιδερμίδα και το χρώμα των μαλλιών της, καθώς και ένα λευκό κολιέ στον λαιμό, ενώ ο σύντροφός της φορούσε ένα μαγιό με μπλε βαση και χρωματιστές πινελιές.

Αλεξάνδρα Εχαρχοπούλου

Ηλίας Μπόγδανος

Ηλίας Μπόγδανος - Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

Ηλίας Μπόγδανος - Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου - παραλία

Ηλίας Μπόγδανος - Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου στην θάλασσα

Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Ο Ηλίας Μπόγδανος βρίσκεται σε μια πολύ καλή περίοδο τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και στα επαγγελματικά. Να τονίσουμε πως το ευρύ κοινό τον γνώρισε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor 4 όπου παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κερδίσει τον τελικό αγαπήθηκε αρκετά.

Έτσι λοιπόν, το πρωί της Πέμπτης (16/6) μέσα από την εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του γνωστού τραγουδιστή όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, δεν δίστασε να αναφερθεί και για την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες τους) με την οποία είναι αρκετά καιρό μαζί.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε χαρακτηριστικά πως «Το πάμε σοβαρά με την κοπέλα μου αλλά είναι νωρίς ακόμα». Μάλιστα, αποκάλυψε επίσης πως οι δυο τους συγκατοικούν πλέον.