Φωτιά Πεντέλη: Πολύ δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Στεφανίδη - Το σπίτι της καίγεται στην Παλλήνη

Βρίσκεται στο εξωτερικό

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φωτιά Πεντέλη: Πολύ δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Στεφανίδη - Το σπίτι της καίγεται στην Παλλήνη

Οι τελευταίες ώρες είναι αρκετά δύσκολες για τους κατοίκους της Πεντέλης μετά από την φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (19/7) καθώς η πυρκαγιά πλέον είναι ανεξέλεγκτη με αποτέλεσμα η κατάσβεσή της σε συνδυασμό με τους έντονους ανέμους να κάνουν ακόμη πιο δύσκολο το έργο της Πυροσβεστικής.

Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα επιβεβαιώθηκε ο πρώτος νεκρός, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έβαλε τέλος στην ζωή του όταν αντίκρισε πως η οικία του είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Από την άλλη, η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη με ανάρτησή της στα social media έκανε γνωστή την δυσάρεστη είδησηση πως το σπίτι τους καίγεται επίσης.

Συγκεκριμένα, η Ζωή Βαρέλη, η οποία εδώ και ώρες έχει εγκαταλείψει το σπίτι της οικογένειας στην Παλλήνη λόγω της φωτιάς, παρακολουθεί από την τηλεόραση το σπίτι της να παραδίδεται στην πύρινη λαίλαπα.

Οι αναρτήσεις της μητέρας της Στεφανίδη για την πυρκαγιά

Καρέ - Καρέ η συγκλονιστική στιγμή που δημοσιογράφος του ALPHA κινδύνεψε από τις φλόγες

Το απόγευμα της Τρίτης (19/7) σήμανε συναγερμός μετά από την είδηση πως έχει ξεσπάσει φωτιά στην Πεντέλη. Ωστόσο, λόγω των έντονων ανέμων η πυρκαγιά πήρε μεγαλύτερη τροπή με αποτέλεσμα να καίει ακόμη και σήμερα (20/7). Μάλιστα, υπήρξε και το πρώτο θύμα το οποίο έβαλε τέλος στη ζωή του.

Μεταξύ άλλων, συνεργείο από τον σταθμό του ALPHA βρίσκεται αυτή την ώρα στα πύρινα μέτωπα προκειμένου να καλύψουν ότι συμβαίνει. Την ώρα λοιπόν που η δημοσιογράφος, Ρένα Κουβελιώτη μετέδιδε το ρεπορτάζ αναφορικά με τις φωτιές, κινδύνεψε αφού πλησίαζαν απειλητικά προς το μέρος της με αποτέλεσμα η ίδια να αρχίσει να "ουρλιάζει" «Πρέπει να μπω στο αυτοκίνητο, φεύγω, βάζω το κλειδί».