«Αλίκη μας μην είσαι θλιμμένη...» - Ανείπωτος πόνος για την Καίτη Φίνου την ημέρα των γενεθλίων της Βουγιουκλάκη

Σαν σήμερα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Αλίκη μας μην είσαι θλιμμένη...» - Ανείπωτος πόνος για την Καίτη Φίνου την ημέρα των γενεθλίων της Βουγιουκλάκη

Η Καίτη Φίνου, το πρωί της Τετάρτης 20/7, προχώρησε σε μία θλιβερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχετικά με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την οποία είδαμε να υποδύεται μέχρι και η Ελένη Φουρέιρα. Η ηθοποιός σαν σήμερα θα γιόρταζε τα 88α γενέθλιά της, ωστόσο η μοίρα τα έφερε αλλιώς και κάτι τέτοιο δεν θα μπορέσει να συμβεί.

Ως φίλη της, η πρώτη, στην φωτογραφία που επέλεξε να ανεβάσει, την δείχνει όσο ήταν ακόμη πολύ μικρή και της ζητάει να μην είναι στεναχωρημένη που δεν είναι εδώ για να τραγουδήσει και να διασκεδάσει αυτή την ημέρα, καθώς είναι σίγουρη πως εκεί ψηλά έχει μαζί της πολύ αγαπημένους φίλους της. Ωστόσο, η ίδια είναι φανερά λυπημένη που δεν θα την δει και δεν θα λάμπουν στα περιοδικά οι φωτογραφίες από το πάρτι της, όπως συνήθιζε να συμβαίνει παλιότερα.

Η ανάρτηση της Καίτης Φίνου για την ημέρα γενεθλίων της Αλίκης Βουγιουκλάκη

«20 Ιουλίου 1934

Αλίκη μας μην είσαι θλιμμένη....έχεις εκεί πάνω τόσους φίλους που θα σου πουν το happy birthday.....
Εμείς εδώ κάτω πρέπει να στεναχωριόμαστε που δεν θα δούμε αύριο στα περιοδικά φωτογραφίες από τα γενέθλιά σου...», έγραψε χαρακτηριστικά.

Καίτη Φίνου - Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Υπάρχεις και θα υπάρχεις όσο...»

Με αφορμή τα 5 χρόνια που λείπει από τη ζωή ο Στάθης Ψάλτης καθώς πέθανε σε ηλικία 66 χρονών από τον καρκίνο, η Καίτη Φίνου θέλησε να κάνει μια ανάρτηση για τον ηθοποιό. Σήμερα 21/4 είναι ακριβώς η μέρα που έφυγε τότε, και η ηθοποιός, που υπήρξε για χρόνια σύντροφός αλλά και συνεργάτιδά του είναι ένας από τους ανθρώπους που δεν τον ξεχνά ποτέ και αυτό είναι εμφανές από πολλές δηλώσεις της.

Πιο συγκεκριμένα, η Καίτη Φίνου κάνοντας αναφορά και στις απώλειες που ακολούθησαν μετά τη δική του που ήταν οι αδελφές της, έγραψε: «Περνάν τα χρόνια Στάθη μου, αλλά υπάρχεις και θα υπάρχεις για όσο ζω, στην καρδιά μου.... 2017 μας άφησες εσύ, 2018 η Μαίρη, 2019 η Γιάννα.... Καλή αντάμωση αγαπημένοι μου».