Σαν μια άλλη Αλίκη Βουγιουκλάκη η Ελένη Φουρέιρα λίγο πριν τον γάμο της Κόνι Μεταξά

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σαν μια άλλη Αλίκη Βουγιουκλάκη η Ελένη Φουρέιρα λίγο πριν τον γάμο της Κόνι Μεταξά

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν μία από τις λαμπερές παρουσίες στον γάμο της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 9/7 στα Χανιά. Με αφορμή την παρουσία τους στο κρητικό νησί, η διάσημη τραγουδίστρια θυμήθηκε μία από τις καλύτερες στιγμές του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στη Νεράϊδα και το Παλικάρι.

Μαζί με τον φίλο της, Πέτρο Τσαπαρδώνη, αναπαρήγαγαν τη σκηνή που η ηθοποιός χόρευε με τον Δημήτρη Παπαμηχαήλ και ανέβασε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, όπου έγινε και viral. Φυσικά, η ίδια φορούσε ένα τελείως διαφορετικό φόρεμα, μίνι και "καυτό", ωστόσο πέτυχε να κάνει τον κόσμο να γελάσει με το συγκεκριμένο στιγμιότυπο.

Η Ελένη Φουρέιρα ως Αλίκη Βουγιουκλάκη λίγο πριν τον γάμο της Κόνι Μεταξά

Σπάνια κοινά στιγμιότυπα της τραγουδίστριας με τον Αλμπέρτο Μποτία στα Χανιά

Μπορεί οι δυο τους να πραγματοποιούν σπάνιες κοινές εμφανίσεις, ωστόσο η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία είναι πολύ ερωτευμένοι. Οι δυο τους έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους μιας και εδώ και αρκετό καιρό έχουν μετακομίσει μαζί (δείτε εδώ το σπίτι που μένουν μαζί).

Το ζευγάρι έχει ήδη ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές του και συγκεκριμένα βρίσκεται στην Κρήτη. Εκεί φωτογραφήθηκαν μαζί με φίλους τους και θαυμαστές σε γνωστό μαγαζί των Χανίων.

Το ζευγάρι βρίσκεται αυτή την εποχή στα Χανιά καθώς μαζί με τον Αλμπέρτο Μποτία ήταν καλεσμένοι στον γάμο της Κόνι Μεταξά, η οποία, όπως εξηγήσαμε προηγουμένως, παντρεύτηκε στην Κρήτη με τον Μάριο Καπότση.