"Ξεσάλωσε" στη Μύκονο η Σοφία Καρβέλα - Φωτογραφίες από τις διακοπές της στο νησί των ανέμων

Περνάει τέλεια και φαίνεται!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Σοφία Καρβέλα επέστρεψε στην Ελλάδα μαζί με τους δύο γιους της και τον πρώην σύζυγό της, για να επισκεφθεί τους γονείς και τους φίλους της, με πρώτη στάση το σπίτι της στην Εκάλη, όπου και απόλαυσε μερικά μπάνια στην πισίνα. Έπειτα, όμως θέλησε να ταξιδέψει στο νησί των ανέμων για να νιώσει το καλοκαίρι στο πετσί της και να απολαύσει τις βουτιές της στην παραλία, αλλά και την ξέφρενη ζωή της Μυκόνου.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε κάποιες από αυτές τις στιγμές δίπλα στους φίλους της, είτε σε κάποιο μπιτς μπαρ, είτε στα κλαμπ της περιοχής, ενώ μάλιστα σε ένα από τα βίντεο που δημοσίευσε τόνισε πως παρόλο που έχει κόψει το αλκοόλ, περνούσε τέλεια και δεν το είχε καθόλου ανάγκη.

Η "έξαλλη" ζωή της Σοφίας Καρβέλα στη Μύκονο

Σοφία Καρβέλα

Σοφία Καρβέλα - φίλοι

Σοφία Καρβέλα - Μύκονος

Σοφία Καρβέλα στην παραλία

Σοφία Καρβέλα στη Μύκονο

Σοφία Καρβέλα στη θάλασσα

Σοφία Καρβέλα - πάρτι

Δεν άφησε τίποτα στη φαντασία: Με λευκό φόρεμα και αποκαλυπτικά σκισίμα η κόρη της Άννας Βίσση

Η κόρη της Άννας Βίσση είχε σίγουρα να μοιάσει! Η Σοφία Καρβέλα γνωρίζει καλά από μόδα και έχει έναν μοναδικό τρόπο να αναδεικνύει κάθε σύνολο που επιλέγει να φορέσει. Αυτή τη φορά, κομψή και σέξι εθεάθη σε γνωστό μαγαζί της Μυκόνου να διασκεδάζει με φιλική παρέα.

Γενικά αυτό το Σαββατοκύριακο στο νησί των ανέμων έγινε παρέλαση επωνύμων (δείτε εδώ ποιο ζευγάρι βρέθηκε εκεί και πλήρωσε, μάλιστα, 15.000 ευρώ για να κάτσει πρώτο τραπέζι πίστα στην συναυλία του Βέρτη) αλλά τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα μας στην προκειμένη.

Η κόρη της πασίγνωστης και αγαπημένης τραγουδίστριας δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες της από την συγκεκριμένη βραδιά και άφησε τους διαδικτυακούς της φίλους με το στόμα ανοιχτό.

Τα likes έπεσαν βροχή και τα σχόλια από κάτω ήταν άκρως αποθεωτικά, λογικό άλλωστε.

Σοφία Καρβέλα στη Μύκονο

Σοφία Καρβέλα κόρη Άννας Βίσση

Σοφία Καρβέλα βραδινή έξοδο στη Μύκονο

Σοφία Καρβέλα σέξι

Υπενθυμίζουμε πως η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση ζει μόνιμα με την οικογένειά της στη Νέα Υόρκη και έχει το δικό της brand, το Wknd Nation. Αναρτά συχνά φωτογραφίες στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram και μάλιστα οι διαδικτυακοί της φίλοι αλληλεπιδρούν με όσα δημοσιεύει.