"Στάζει μέλι" ο Χρήστος Δάντης για την Ασημίνα Χατζηανδρέου - Η νέα ανάρτηση του τραγουδιστή για το "βουνό" του

Δεν κρύβεται η αγάπη τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Όσο ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου ξεκλέβουν λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις τους για να απολαύσουν λίγες στιγμές ηρεμίας σε κάποιο νησί, οι θαυμαστές της δεύτερης ετοίμασαν ένα κολάζ με φωτογραφίες της από την συμμετοχή της στο Survivor 5 για να την αναδείξουν και να τονίσουν πως την στηρίζουν σε κάθε βήμα.

Η φωτογραφία αυτή έπεσε στο βλέμμα του τραγουδιστή και αμέσως έσπευσε να την ανεβάσει σε στόρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, καθώς ο έρωτάς του για την σύντροφό του είναι ολοφάνερος και όπως έκανε όπως την υποστήριζε όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει και έξω από το παιχνίδι και το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία.

Η νέα ανάρτηση του Χρήστου Δάντη για την Ασημίνα Χατζηανδρέου

«Βουνό μου», έγραψε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πολλές καρδούλες.

Χρήστος Δάντης

"Μου λέει βγες έξω κι εγώ ήμουν χάλια" - Η πρώην παίκτρια αποκάλυψε για πρώτη φορά πως ξεκίνησε η σχέση τους

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, που κατά την παραμονή της στο Survivor 5 απασχόλησε πολύ το κοινό με την συμπεριφορά της, αλλά και για την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη, το μεσημέρι της Τρίτης 12/7, πήγε ως καλεσμένη στο Love it.

Εκεί, ρωτήθηκε, πέρα από την συμμετοχή της στο παιχνίδι, για την γνωριμία της με τον διάσημο τραγουδιστή και ξεκίνησε να διηγείται το love story τους από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν όσο βρισκόντουσαν στην Κρήτη και οι δύο για διαφορετικούς λόγους.

«Ήμουνα στην Κρήτη για προετοιμασία στον στίβο και είχε live. Είχα χωρίσει από τον πρώην μου και είχα ανεβάσει εγώ στόρι τον "θυμό" της Πάολας που το είχε πει στο "Στην υγεία μας" εκείνος και μου απάντησε στο στόρι μου. Είχα πάει για καφέ την επόμενη μέρα στοα "Λιοντάρια" στο Ηράκλειο και ξαφνικά βλέπω "Βγες έξω".

Εγώ ήμουνα χάλια, όπως ήμουν στο Survivor. Και βγάινω έξω και λέω "τι έγινε τώρα;". Εν τέλει γνωριζόμαστε, μιλάμε και βρισκόμαστε μετά στην Αθήνα, βγήκαμε για φαγητό και έτσι ξεκίνησε...», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.