«Σαν σήμερα...» - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Σοφίας Μαριόλα για τον Στράτο Τζώρτζογλου

Τα τρυφερά λόγια για τον αγαπημένο της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Σαν σήμερα...» - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Σοφίας Μαριόλα για τον Στράτο Τζώρτζογλου

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι αναντίρρητα η Σοφία Μαριόλα και ο Στράτος Τζώρτζογλου, οι οποίοι παρά τα χρόνια που τους χωρίζουν (δείτε εδώ ακριβώς πόσα), φαίνεται πως ερωτεύτηκαν από την πρώτη στιγμή.

Το ζευγάρι δεν κρύβει λεπτό την αγάπη τους και πολύ συχνά δημοσιεύουν κοινές τους φωτογραφίες στα social media. Μάλιστα, η Σοφία Μαριόλα, πριν μερικές ώρες, προχώρησε σε μια άκρως συγκινητική εξομολόγηση για τον ηθοποιό, μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ανάρτηση της Σοφίας Μαριόλα για τον Στράτο Τζώρτζογλου

«Πάντα ψάχνω λόγους να γιορτάζω μα κυρίως να είμαι ευγνώμων γι' αυτά που έχω! Ε το πιο σημαντικό είναι αυτός ο άνθρωπος! 5 χρόνια τώρα σε όλα μαζί! Σαν σήμερα λοιπόν μου έκανε πρόταση γάμου καλά καλά δεν με ήξερε (2 βδομαδες μόνο μαζί!) και πήρε το ρίσκο? άκουσε το ενστικτο? την καρδια?..

Συγνώμη αλλά αυτούς τους τρελούς τους αγαπώ λίγο περισσότερο. Έτσι είναι ο έρωτας σε κατακλύζει και από την μία στιγμή στην άλλη δεν μπορείς να φανταστεις την ζωή σου χωρίς αυτόν τον άνθρωπο. Πες το ταίριασμα.. ταίριασμα σε όλα στις χαρές, στις δυσκολίες στα νεύρα ακόμα και στους χαζούς καβγάδες που καταλήγουν σε αγκαλιά και πιο δυνατά φιλιά ! Σ' ευχαριστώ που μου έδωσες και μου δίνεις λόγους να γιορτάζω!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Η ανάρτηση της Σοφίας Μαριόλα για τον Στράτο Τζώρτζογλου

Φωτογραφίες από το ταξίδι του Στράτου Τζώρτζογλου και της Σοφίας Μαριόλα στο Παρίσι για την επέτειο γάμου τους

Τρία χρόνια πέρασαν από τη μέρα που η Σοφία Μαριόλα και ο Στράτος Τζώρτζογλου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου (δείτε εδώ την ανάρτηση που έκαναν με φωτογραφίες από τον γάμο του). Το ευτυχισμένο ζευγάρι αποφάσισε να λοιπόν να γιορτάσει την επέτειό του με ένα ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι.

Το ζευγάρι βιώνει την πιο υπέροχη περίοδο στη ζωή του. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και μάλιστα δε διστάζουν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Έτσι, αυτές τις μέρες που βρέθηκαν στην Πόλη του Φωτός, ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram αρκετές φωτογραφίες.

«Μαζί σου το ταξίδι είναι ατέλειωτο φως», έγραψε ο Στράτος Τζώρτζογλου σε μία από τις αναρτήσεις του.

Μαριόλα Τζώρτζογλου ΠαρίσιΜαριόλα Τζώρτζογλου γάμοςΤζώρτζογλου Μαριόλα επέτειος