Με πορτοκαλί μάξι φόρεμα - Η φωτογραφία της καλλονής κόρης Στεφανίδου και Ευαγγελάτου από την αποφοίτησή της

Μαμά και κόρη ποζάρουν μαζί και λάμπουν από ευτυχία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με πορτοκαλί μάξι φόρεμα - Η φωτογραφία της καλλονής κόρης Στεφανίδου και Ευαγγελάτου από την αποφοίτησή της

Μετά την αποφοίτηση της Μελίνας, της κόρης της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη, σειρά είχε και η κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου.

Την εν λόγω ευχάριστη είδηση την έκανε γνωστή η παρουσιάστρια του ALPHA το μεσημέρι της Τετάρτης 20/7, μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό.

Συγκεκριμένα, η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία αγκαλιά με την Λυδία, η οποία πέρα του ότι εντυπωσιάζει με την ομορφιά της, έχει επιλέξει για την ξεχωριστή αυτή μέρα ένα συγκλονιστικό πορτοκαλί μάξι φόρεμα, ενώ από την άλλη η παρουσιάστρια φορούσε ένα λευκό επίσης μακρύ φόρεμα.

Η φωτογραφία της Στεφανίδου με την κόρη της από την αποφοίτησή της

«Και έρχεται αυτή η ώρα με τα ανάμεικτα συναισθήματα. Συγκίνηση, χαρά, υπερηφάνεια, ανησυχία και πόνος για τον επερχόμενο αποχωρισμό. Είναι η στιγμή της αποφοίτησης. Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει και ένα νέο, γεμάτο προκλήσεις ανοίγει. Υγεία και τύχη σου εύχομαι ψυχή μου. Σε λατρεύω. #graduation #newlife», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Τατιάνα Στεφανίδου.

Η φωτογραφία της Στεφανίδου με την κόρη της από την αποφοίτησή της

Φωτογραφίες από το σπίτι της οικογένειας

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος σημειώνουν μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σεζόν τους καθώς τόσο το T-Live όσο και το Live News σημειώνουν καθημερινά εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης λόγω του εξαιρετικού ρεπορτάζ που κάνουν στα θέματα της επικαιρότητας.

Την ίδια στιγμή, οι δυο τους παραμένουν πολύ αγαπημένοι ενώ τα παιδιά τους, Λυδία και Νικόλας (δείτε εδώ την εντυπωσιακή του σύντροφο), έχουν μεγαλώσει πολύ.

Ανά καιρούς, η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media, έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορα στιγμιότυπα μέσα από το υπέροχο σπίτι της.

Όλος ο χώρος είναι διακοσμημένος με μπεζ και καφέ λεπτομέρειες, ενώ εντύπωση προκαλεί η κουζίνα με τα μαύρα πλακάκια.

Η μονοκατοικία είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα και κάθε όροφος είναι 110 τ.μ., αρκετά μεγάλος για να καλύψει τις ανάγκες τους. Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό που είναι και το αγαπημένο της χρώμα ενώ τα έπιπλα και τα αξεσουάρ είναι σε γήινα χρώματα, με τη γενικότερη διακόσμηση να είναι minimal. Ο κήπος είναι επίσης αξιοζήλευτος.