Πέτρος Κουσουλός για την φωτιά στη Πεντέλη: «Ζήσαμε εικόνες αποκάλυψης, δεν υπήρχε ούτε ένα πυροσβεστικό»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πέτρος Κουσουλός για την φωτιά στη Πεντέλη: «Ζήσαμε εικόνες αποκάλυψης, δεν υπήρχε ούτε ένα πυροσβεστικό»

Στιγμές απόλυτης αγωνίας βιώνουν τις τελευταίες ώρες οι κάτοικοι των περιοχών Ντράφι, Παλλήνης, Ανθούσας, Γέρακα και Διώνης ύστερα από την φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης 19/9 στην Πεντέλη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέχρι στιγμής.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος, Πέτρος Κουσουλός μέσα από την εκπομπή «ALPHA Τώρα» περιέγραψε το πως βιώνει τις τελευταίες ώρες ενώ δεν δίστασε να περιγράψει τις εικόνες αποκάλυψης που έζησαν στο Ντράφι.

Οι δηλώσεις του Πέτρου Κουσουλού για την πυρκαγιά στην Πεντέλη

«Όλοι είναι καλά ευτυχώς, απομακρυνθήκανε εγκαίρως. Αυτό το οποίο ζήσαμε Παναγιώτη πραγματικά, δεν μπορεί να αποτυπωθεί και να στο πω προφορικά. Εγώ παρέμεινα εκεί πέρα μέχρι τις 7 η ώρα το πρωί που ξημέρωσε. Το Ντράφι ήταν αβοήθητο και στη μεγάλη λεωφόρο του Ντραφίου δεν υπήρχε ούτε ένα πυροσβεστικό».

"Μην μου λες εμένα..." - Ασύλληπτο σκηνικό στον αέρα του ΣΚΑΙ με τον Τσελίκα κι έναν πολίτη

Στον Γιώργο Τσελίκα ξέσπασε ένας πολίτης στην Παλλήνη, βλέποντας την περιουσία του να καίγεται. Την ώρα λοιπόν που ο δημοσιογράφος βρισκόταν στον αέρα του ΣΚΑΙ και μετέδιδε την εικόνα από ένα εργοστάσιο που καιγόταν, πέρασε ένας άνδρας που μάλλον κάτι είπε, με τον Γιώργο Τσελίκα να του ζητάει να σωπάσει.

Κάτι που τον έβγαλε έξω από τα ρούχα του, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο παρακάτω διάλογος και να κοπεί ο ήχος... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr