Χαμογελούν αγκαλιασμένοι - Το σπάνιο στιγμιότυπο του Γιώργου Λιανού με την σύντροφό του στη Σύμη

Δείτε την ανάρτησή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμογελούν αγκαλιασμένοι - Το σπάνιο στιγμιότυπο του Γιώργου Λιανού με την σύντροφό του στη Σύμη

Ο Γιώργος Λιανός μετά το τέλος του Survivor 5 πήρε την οικογένειά του και έπλευσε προς την Σύμη, όπου και διασκεδάζουν τις τελευταίες ημέρες. Αν και ο ίδιος συνηθίζει να μας δείχνει τα παιδιά του μέσα από τα social media, την ώρα που παίζουν ή μαθαίνουν κάτι καινούριο και του το δείχνουν, το πρόσωπο που δεν παρουσιάζει τόσο πολύ είναι η σχέση του, Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Έτσι, την Τετάρτη 20/7 αποφάσισε να κάνει την αλλαγή βγάζοντας μία σέλφι με την αγαπημένη του σύντροφο και μητέρα της μικρότερης κόρης του, την οποία ανέβασε σε στόρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ντυμένοι με τα καθημερινά τους ρούχα, απολαμβάνουν λίγες στιγμές ηρεμίας και τα χαμόγελά τους μιλούν από μόνα τους.

Η σπάνια φωτογραφία του Γιώργου Λιανού με την σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη

Γιώργος Λιανός - Κωνσταντίνα Καραλέξη

Έβγαλε το σκάφος σε δημοπρασία στο Instagram - ''Τρολάρει'' όσους τον έβγαλαν μεγιστάνα

Το Survivor 5 έριξε τίτλους τέλους την προηγούμενη εβδομάδα και έτσι ο αγαπημένος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός βρήκε επιτέλους την ευκαιρία να αφήσει πίσω τις ζούγκλες του Άγιου Δομίνικου, όπως αναφέρθηκε, και το στούντιο στο Γαλάτσι και να απολαύσει μερικές διακοπές με την οικογένειά του. Βέβαια οι φήμες που τον έβγαλαν ''σκαφάτο'' δεν τον ευχαρίστησαν και πολύ, οπότε είπε με τον δικό του τρόπο να το ρίξει στην πλάκα, με μια ανάρτηση που έκανε μέσω instagram.

Αφορμή ήταν οι φωτογραφίες που ανέβασε η σύζυγός του Κωνσταντίνα Καραλέξη στο instagram από τις οικογενειακές τους διακοπές στη Σύμη, όπου έκαναν βόλτες στη θάλασσα με ένα σκάφος, ενώ δεν παρέλειψαν να γυρίσουν και το νησί με τα πόδια, γονείς και παιδιά! Αυτά είδαν κάποιοι και πίστεψαν ότι το σκάφος είναι ιδιοκτησία του παρουσιαστή Εκείνος βέβαια την έδωσε την απάντησή του.

Με το γνωστό του χιούμορ, ο Γιώργος Λιανός έγραψε: «Πωλείται ή ανταλλάσσεται (με 7θεσιο αυτοκίνητο λόγω πολυτεκνίας) σκάφος θηρίο ελαφρώς μεταχειρισμένο (2 ώρες χρήσης) ανάγκη απαλλαγής λόγω αυξημένης φορολογίας, βασκανίας».

Η χιουμοριστική ανάρτηση του Γιώργου Λιανού για το σκάφος